Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Pernillas engelska snuskprat – älskaren blev avskräckt

Tv-profilen inför "Wahlgrens värld" i Kanal 5.
Pernilla Wahlgren avslöjar en sexhemlighet från sitt förflutna. Foto: SVEN LINDWALL
Pernilla Wahlgren, 51. Foto: CORNELIA NORDSTRÖM

Pernilla Wahlgren avslöjar en sexhemlighet från sitt förflutna.

– Jag var tillsammans med en kille som älskade dirtytalk – på engelska. Det var liksom vår grej, säger hon i podcasten ”Wahlgren och Wistam”.

Men nästa älskare visade sig dock inte vara lika road.

Singelpinglan Pernilla Wahlgren, 51, avslöjar att hon och en tidigare partner var förtjusta i att slänga sig med fräcka ord till varandra sängkammaren.   

– Det är inte lika lätt att dirtytalka på svenska som det är på engelska. Det är nämligen lite sexigare på engelska, säger hon i podden ”Wahlgren och Wistam”.

Sedan berättar artisten om sina egna erfarenheter i ämnet:

– När jag var ung så var jag tillsammans med en kille som älskade dirtytalk – och på engelska. Det var liksom vår grej, säger hon.

Träffade ny kille

Om det var brittisk, amerikansk eller rentav australiensk dialekt framgår inte. Men efter att förhållandet tagit slut träffade Pernilla Wahlgren en ny kille. När hon föll in i de pratglada vanorna reagerade han med förskräckelse.

– Jag blev tillsammans med en annan kille och fortsatte med det. Och han sa: ”Eh, varför pratar du engelska?”. Så då slutade jag med det, säger hon.

Pernilla Wahlgren menar också att det är svårt att förklara vilka preferenser man har i sängen, utan att såra den andra personen.

– Jag vet att jag hade problem med en kille som absolut inte kunde kyssas. Han gapade bara jättestort – och man slog i tänderna. Och då försökte jag efter ett tag: ”Du behöver inte gapa så mycket”. Och han blev jätteförnärmad. Det var som att dra ner en rullgardin. Det var inte så att han sa: ”Jaha, visa mig”. Så det är svårt att säga till någon, säger hon i podcasten.

Gett Tinder ett försök

Pernilla Wahlgren är inte tillsammans med någon i dagsläget. Hon har gett dejtingappen Tinder ett försök – men det fick ett abrupt slut eftersom att det inte var någonting för henne.

Men stjärnan har inte stängt dörren helt för kärlek.

– För mig är det så otroligt viktigt med humor, och den kemin uppstår först när man ses. Jag har helt lagt ner att dejta, men hoppas på att det sker ett möte någon gång, säger hon.