Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Pernillas oro för Bianca – efter sexaffären med världsstjärnan

Det här är familjen Wahlgren.
10 000 fans kom till Globen för att se Bianca Ingrosso.Foto: MAGNUS LILJEGREN / STELLA PICTURES
Bianca Ingrosso har en turbulent tid bakom sig.Foto: KARIN TÖRNBLOM / IBL BILDBYRÅ / IBL BILDBYRÅ
Pernilla Wahlgren är ”alltid orolig” för sina barn.Foto: SVEN LINDWALL
Holländske DJ:n Tiësto är 50 år - 26 år äldre än Bianca Ingrosso.Foto: PRESSBILD FRÅN TIVOLI

Bianca Ingrosso gör en intim bekännelse: som 18-åring hade hon ett kk-förhållande med dj-stjärnan Tiësto.

Pernilla Wahlgren berättar om sin reaktion på avslöjandet om dotterns 26 år äldre älskare. 

– De behöver inte berätta allt för mig, säger hon.

Bianca Ingrossos, 24, framgångsrika karriär snurrar i högre fart än någonsin.

Nyligen lade Bianca Ingrosso ännu en succé under sina fötter. 10 000 fans kom till Globen för att se hennes och poddkollegan Alice Stenlöfs, 22, ”Alice & Biancas showcast”. 

I momentet ”heta stolen” turades influencer-duon om att svara på mestadels sexrelaterade frågor. Bianca Ingrosso redogjorde bland annat för hur många hon låg med under sin senaste singelvända och vem hon legat med i ”Paradise hotel”. 

Men den stora bomben var att Bianca Ingrosso som 18-åring hade ett kk-förhållande med den 26 år äldre dj-stjärnan Tiësto, 50. Tijs Michiel Verwest, som han egentligen heter, kommer från Nederländerna och är en av världens mest framgångsrika dj-artister.

Pernilla Wahlgren, 51, som själv satt i publiken tillsammans med sina föräldrar Hans Wahlgren, 81, och Christina Schollin, 81, berättar hur hon reagerade på avslöjandet om dotterns älskare - som är jämnårig med henne själv.

– Jag vet om allt. Jag kommer inte ihåg om jag fick veta det efteråt eller då, men jag vet, säger hon och fortsätter:

– Jag tror att jag vet om det mesta som mina barn har gjort, och är det något jag inte vet om så är det fine också. De behöver inte berätta allt för mig, men jag är väldigt glad och tacksam för att de gör det.

Pernilla Wahlgrens oro för Bianca

Enligt Pernilla Wahlgren har hon en öppen kommunikation med sina barn, och vill att de ska kunna prata om allt med henne.

– När de var yngre sa jag att de hellre skulle berätta om de gjort något dumt, så kan vi prata om det än att man får höra det från något annat håll. De bollar ofta idéer med mig och frågar vad jag tycker. De vet att jag alltid finns där för dem.

Bianca Ingrosso har en turbulent tid bakom sig. Förutom att hon har haft en hög arbetsbelastning har hon haft det tufft i privatlivet, med ett jobbigt uppbrott från pojkvännen Phillipe Cohen, 25, som hon nu är återförenad med. Pernilla Wahlgren kan bekymra sig mycket för sin dotter.

– Jag är mamma, man är alltid orolig för sina barn. Men hon har bra människor omkring sig, säger Pernilla Wahlgren.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.