Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Penny Parneviks lyxutspel om pengarna: ”Ingen stress”

Dagens toppnyheter inom nöjesvärlden.
Penny Parnevik med kärleken Douglas Murray.Foto: SIGGE KLEMETZ / STELLA PICTURES SIGGE KLEMETZ
Penny Parnevik har 237 000 följare på Instagram.Foto: EERO HANNUKAINEN / IBL
Penny Parnevik är med i mamma Mia Parneviks tv-succé ”Parneviks”.Foto: KARIN TÖRNBLOM / IBL BILDBYRÅ / IBL BILDBYRÅ [DOWNLOADED]
Penny Parnevik med sonen Atticus.Foto: Instagram

För två månader sedan blev Penny Parnevik mamma till lilla sonen Atticus – något som har vänt upp och ner på tillvaron.

Nu berättar realityprofilen om den stora omställningen, 50-50-uppdelningen med Douglas Murray och karriären som går som tåget.

– Jag är så lyckligt lottad att jag just nu inte behöver känna någon stress över pengar, säger hon.

När Expressen pratar med Penny Parnevik i lägenheten i Kalifornien är klockan bara 06.15 lokal tid och hon har just ammat lille Atticus till sömns.

– Han äter varannan timme, dygnet runt. Men han är duktig och gråter inte så mycket. Och jag kan ligga ner och amma på nätterna så jag somnar om ganska bra, säger youtubern Penny Parnevik som har 237 000 följare på Instagram och som tillsammans med resten av familjen lockade ungefär en halv miljon tittare till varje avsnitt av TV3-serien ”Parneviks”.

Det är bara två månader sedan Penny Parnevik och sambon och tidigare hockeyproffset Douglas Murray, 39, blev föräldrar.

– Vi delar 50-50 på nattvak och ansvar för Atticus, men jag har förstås hand om honom om dagarna när Douglas är på jobbet. Jag brukar skjutsa Douglas till arbetet så att vi klarar oss med bara en bil.

Har inte bestämt sig om barnflicka

Än så länge har paret ingen barnflicka till Atticus.

– Vi vet inte om vi ska ha någon nanny framöver. Mina föräldrar bor i Florida och Douglas mamma och pappa finns i Sverige så hjälpen finns för långt bort, men vi är ett gäng svenska mammor här i Kalifornien som lever med hockeyspelare och vi brukar promenera och fika ihop. Vi försöker avlasta varandra en del. Douglas och jag var faktiskt på vår första barnfria dejt häromdagen.

Penny Parnevik vyssjar åt Atticus som gnyr till i sömnen.

– Jag är så lyckligt lottad att jag just nu inte behöver känna någon stress över pengar. Och jag känner heller ingen stress över karriären heller. Jag har alltid vetat att jag vill bli mamma. Å andra sidan blir man inte riktigt föräldraledig från influenceryrket. Det rullar på ännu mer sedan jag blev mamma.

Hur märks det ökade intresset?

– Jag har ännu fler följare, ännu fler kollar på min Youtubekanal och jag får ännu fler gillatryck och kommentarer. Vem tycker inte att det är mysigt med barn, liksom? Jag har två heltidsagenter och jag blir nog strängare hela tiden med vilka samarbeten jag väljer och väljer bort. Det ska kännas bra värderingsmässigt.

Det här är Penny Parnevik

■ 22-årig influencer och poddare med 237 000 följare på Instagram.

■ Dotter till golfproffset Jesper Parnevik och tv-personligheten Mia Parnevik. Medverkar i ”Parneviks” i TV3, där även syskonen Peg, Philippa och Phoenix förekommer.

■ Bor i lägenhet i Kalifornien med sambon och tidigare hockeyproffset Douglas Murray, 39. Tillsammans har de sonen Atticus, 2 månader.

En längre version av intervjun med Penny Parnevik finns på expressen.se.

Parneviks hamnade mitt i kaoset

Familjen Parnevik satt och åt lunch på ett hotell i Hawaii när de fick beskedet att en missill var på väg mot ön.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.