Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Pattinson vill tala ut med flickvännens flirt

Robert Pattinson vill tala ut med Rupert Sanders - som flickvännen Kristen Stewart var otrogen mot honom med. Foto: ALL OVER PRESS

Flickvännen Kristen Stewart vill han inte ha något att göra med just nu.

Däremot vill ha gärna prata med Rupert Sanders - som hon var otrogen med.

– Han är inte redo att prata med Kristen, det gör för ont, så han går till Rupert, säger en källa till Radaronline.com.

Robert Pattinson uppges vara förkrossad över flickvännen Kristen Stewarts otrohet med filmregissören Rupert Sanders. Nu vill han ha reda på sanningen om deras kärleksaffär - och planerar att vända sig direkt till Rupert Sanders.

– Rob vill ha ett samtal man mot man med Rupert för att ta reda på exakt vad som hände mellan honom och Kristen, säger en källa till Radaronline.com och fortsätter:

– Kristen har redan svikit hans förtroende genom att vara otrogen, så han kan inte vara säker på att hon kommer att berätta exakt vad som hände mellan henne och Rupert. Rupert har en fru och en familj att rädda, så Rob tror att han inte har något kvar att förlora och därför borde vara ärlig mot honom.

"Vill bara ha svar"

Enligt källan känner sig Robert inte bara sviken av sin flickvän - utan även av filmregissören. Han ska inte ha haft en aning om att de kom varandra så nära under inspelningen av "Snow white and the huntsmen".

- Han var sårad och hjärtekrossad, sedan förbannad, och nu vill han bara ha svar. Han känner att han måste veta exakt vad som hände, hur långt de gick och hur många gånger det handlade om, så att han kan komma fram till om det här är något han kan komma över.