Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Parneviks bästa sextips: ”Jag gillar mina kurvor”

Mia Parnevik berättar vad som gör henne avtänd.Foto: CORNELIA NORDSTRÖM
Makarna Parnevik har varit gifta i 25 år och har fyra barn tillsammans.Foto: ROBERT EKLUND / STELLA PICTURES
”Allt blir sexigare med garv och om man tycker om sig själv”, säger Mia Parnevik. Foto: ROBERT EKLUND / STELLA PICTURES
Mia Parnevik är stolt över sina kurvor.Foto: Instagram

Sex är a och o för ett lyckat äktenskap.
Det menar Mia Parnevik som nu öppet delar med sig av sina bästa sextips.

– Jag gillar tuttar, jag gillar rumpa. Det är ju den jag är, säger hon till Expressen Söndag.

Familjen Parnevik står ofta upp för kroppspositivism i sina sociala medier. Blivande mormor Mia Parnevik, 51, har vid flera tillfällen slängt av sig kläderna och delat med sig av bilder helt naken. Nu berättar hon om befrielsen i att bli ett med sin kropp.

– Jag gillar mina kurvor. Jag gillar tuttar, jag gillar rumpa. Det är ju den jag är. Att bli ett med sig själv strävar man väl efter hela livet? Sedan finns det självklart saker, som kurvorna på magen, som man inte gillar. Men att ta sig an de kurvorna är faktiskt det nya sexiga. Det nya jag, tycker jag. Alla kurvor är en rörlig form och det är jävligt coolt. Man måste omfamna alla kurvor, säger hon till Expressen Söndag.

Långt äktenskap

Mia Parnevik och maken Jesper Parnevik, 54, har varit gifta i hela 25 år. Men även ett kärleksfullt par som dem har haft tuffare perioder i sitt förhållande. När Mia var 42 år gick hon in i klimakteriet och fick svåra humörsvängningar, något som påverkade relationen rejält.

– Jag gick ju in i klimakteriet tidigt, när jag tog bort äggstockar och äggledare för en massa år sedan. Även om jag fortsätter att gå igenom klimakteriet är det inte lika kraftigt, inte lika mycket vallningar. Jag är inte psykopat, inte mentalt instabil, som jag blev då. Jag kunde gå från noll till hundra på tre sekunder. Under den perioden mådde jag väldigt dåligt, men det var för att jag valde att göra ett ingrepp på grund av cystor och annat.

Men Jesper Parnevik var fast besluten om att fortsätta vara tillsammans med sin fru, trots det svajade humöret.

– Han sa faktiskt en gång ”det spelar ingen roll hur mycket du håller på, jag kommer aldrig lämna dig för jag älskar dig för mycket, men nu får du figure this shit out. De orden fick mig att inse att det var dags att söka hjälp”, har Mia Parnevik tidigare berättat för Expressen.

Viktigt med bra sexliv

Att sexlivet är viktigt för förhållandet är något som Mia Parnevik berättat öppet om tidigare men nu delar hon även med sig av sina bästa tips i sängkammaren. 

– Att gilla sina kurvor. Och att skratta tillsammans. Allt blir sexigare med garv och om man tycker om sig själv. Det ena leder till det andra. Det är underskattade, men viktiga sextips, säger hon i Expressen Söndag.

Men det finns även en hel del saker som gör henne avtänd.

– Egenkära, självupptagna, elaka och snåla människor är avtändande. Det är inte sexigt. Punkt.

Mia Parnevik

Ålder: 51.

Gör: Tv- och poddprofil. Vinproducent.

Bor: Lyxvilla på 1 300 kvadrat på ön Jupiter, Florida.

Familj: Gift med Jesper Parnevik, 54, sedan 1994. Barnen Peg, 23, Penny, fyller 22 i maj, Philippa, fyller 20 i maj, Phoenix, 18.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.