Pär-Ola Nyström och Louise Löfgren förlovade sig under kärlekssemestern i Marocko, fyra månader senare gifter de sig.
Pär-Ola Nyström och Louise Löfgren förlovade sig under kärlekssemestern i Marocko, fyra månader senare gifter de sig.

Pär-Olas fru: Börjar gråta bara jag tänker på det

Publicerad
Uppdaterad
Hon brukar vara "cool".
Men när hon äntligen får mannen i sitt liv, hästbonden Pär-Ola, kommer Louise att gråta av lycka.
- Jag kommer bli jätterörd. Jag börjar gråta nu, bara jag tänker på det, säger hon inför fredagens bröllop.
På fredag är det dags för ytterligare ett "Bonde söker fru"-bröllop. Då får hästbonden Pär-Ola Nyström sin Louise Löfgren. Paret blev blixtkära under inspelningen och förlovade sig på kärleksresan till Marocko - efter att bara ha känt varandra i två veckor.
Nu blir de snart man och hustru. Och inför bröllopet håller de hårt på traditionerna. Den blivande bruden befinner sig redan hemma i Göteborg och kommer inte att träffa sin fästman mer innan bröllopsdagen.

Ska sova i olika sängar

- Vi ska inte sova i samma tillsammans natten innan. Och han kommer inte få se mig förrän precis innan vigseln, berättar Louise för Expressen.se.
Två dagar kvar tills du står brud, hur känns det?
- Hur bra som helst. Hittills har tiden gått jättefort, men nu känns det som att den står still. Kan det inte få bli fredag snart så att jag får gifta mig!
Louise brukar vara lugn, men inte när hon ska gå uppför altargången.
- Jag kommer nog ha en fruktansvärd hjärtklappning. Hoppas att jag inte svimmar.

"Okej om jag säger fel"

Louises mardröm är att hon ska vara så tagen av stunden att hon glömmer av det prästen säger, som hon ska upprepa.
- Jag kanske blir snurrig och säger "ta det där en gång till". Men Pelle säger att det är okej om jag säger fel, bara jag säger ja.
Kommer du att bli rörd?
- Jaa, jätterörd. När jag ser mina tärnor och mamma, då lär det brista.

Låt tillägnad Pär-Ola

Den blivande bruden tror att även Pär-Ola kommer bli rörd.
- Vi har en tjej som ska sjunga på vigseln och jag har valt en låt tillägnad Pär-Ola.
Kan du avslöja något om brudklänningen?
- Långt släp och gräddbakelse.
Vad ser du mest fram emot med hela bröllopet?
- De första sekunderna när vi kommer in i kyrkan, när alla får se oss.
Hästbonden Pär-Ola säger att han ser fram emot att börja ett liv som fru och man tillsammans med Louise.
- Jag kan inte tänka mig en bättre tjej att gifta mig med. Jag längtar dit, säger han.

"Extra mysigt"

Paret har inte setts på en vecka innan bröllopsdagen - och Pär-Ola väntar nu spänt på att få träffa sin älskade Louise igen.
- Det är klart att det blir lite extra mysigt när vi inte har setts på en vecka, jag tror att det gör bröllopet mer speciellt.
Pär-Ola säger att han har varit stressad under veckan som ledde fram till bröllopet, men att han nu - med en dag kvar - känner sig lugn.
- Det enda jag är orolig över är att jag kommer få för mig att hålla ett spontant tal. Jag ska försöka hålla mig på mattan, sitta tyst och dricka mitt vin, säger han.

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Till Expressens startsida

Mest läst i dag