Papa Dee och Andrea Wahlgren går skilda vägar

Vi bevakar de största händelserna och sänder live varje dag.
Daniel "Papa Dee" Wahlgren och hans hustru Andrea går skilda vägar.
Foto: Suvad Mrkonjic

Daniel "Papa Dee" Wahlgren och hans hustru Andrea har separerat. 

Separationen bekräftas av Andrea Wahlgren. 

- Det är sant... och det är inte så illa, skriver hon på sin Facebooksida.

Artisten Daniel "Papa Dee" Wahlgren, 44, och hans fru, modellen Andrea Wahl-gren, 22, har separerat. I går angav hustrun på sin sida på Facebook att hon numera är singel.

 Några timmar senare skrev hon även en kommentar på sin sida:

 - Det är sant... och det är inte så illa.

 Det senaste året har paret bott i New York där de också gifte sig 2007 efter att ha träffats på en modevisning. Andrea Wahlgren har tidigare berättat hur det klickade direkt mellan paret.

Misstänkt för misshandel

 De uppmärksammades stort hösten 2008 då Daniel Wahl-gren greps för en misstänkt misshandel av sin fru Andrea. Paret ska enligt egen utsago ha börjat tjafsa efter fotomodellen Emma Wiklunds 40-årsfest på Teatergrillen i Stockholm. Ett vittne hävdade senare att Daniel slängde in Andrea i en vägg, något de båda nekade till.

 Senare under kvällen larmades polis till parets gemensamma bostad då ett vittne hittade Andrea blodig i porten. Enligt paret hade Andrea fått en panikångest-attack och skadat sig själv, men Daniel greps och häktades senare misstänkt för misshandel. 

 Han friades i både tingsrätt och hovrätt från misshandeln men dömdes till dagsböter för ringa misshandel, för knuffen utanför Teatergrillen.

Flyttade till Milano

 Efter domen flyttade paret till Milano, och sedan vidare till New York där de har bott den senaste tiden.

 - Daniel blev friad på alla punkter förutom en "knuff" på stan, nu kan vi äntligen få gå vidare, berättade Andrea för Expressen efter domen i hovrätten.

 Men nu är alltså separationen ett faktum.

 Expressen har utan framgång sökt Andrea Wahlgren.

 När Daniel Wahl-gren nås på telefon svarar han: "Jag har inga kommentarer", och lägger på luren.

FAKTA

Friades för misshandel


2007 Daniel "Papa Dee" Wahlgren, 44, och Andrea Wahlgren, 22, gifter sig i New York.
HÖSTEN 2008 Daniel Wahlgren anhölls och häktades, misstänkt för misshandel av Andrea efter en fest. Fallet uppmärksammades stort. Han friades sedan i både tings- och hovrätt för misshandel i parets hem, men dömdes till dagsböter för ringa misshandel. Båda Daniel och Andrea Wahlgren framhävde hela tiden hans oskuld.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.