Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Paltrow "kapade" välgörenhetsevent

Vi bevakar de största händelserna och sänder live varje dag.
Gwyneth Paltrow signerade sin ny kokbok under ett välgörenhetsevent i Hamtons.
Foto: Rula Kanawati / Retna Ltd

Gwyneth Paltrow ville marknadsföra sin kokbok - då dök hon oväntat upp på ett välgörenhetsevent i Hamptons utanför New York.

Skådespelerskan, som är vegan, kallas nu för "kapare" av övriga författare, som försökte bli av med henne genom att äta kött, skriver Gawker.

Gwyneth Paltrow ville marknadsföra sin nya kokbok "It's all good" och samla in pengar till ett bibliotek - därför dök skådespelerskan oväntat upp på ett välgörenhetsevent fyllt med författare i Hamptons.

Det föll dock inte övriga deltagare i smaken. Författaren Jay McInerney beskriver det hela som att Paltrow kapade tillställningen.

"En filmstjärna med spökskrivna kokböcker", skriver han på Twitter enligt Gawker.

Anlände med sin familj och livvakter

Christina Oxenberg, en annan författare på plats, råkade hamna vid samma bord som stjärnan som beskriver hur Paltrow anlände med sin make, barn och några massiva livvakter. För att bli av med stjärnan valde hon att försöka få med sig så mycket kött som möjligt till bordet - men stoppades då av livvakterna.

"Jag blev tvungen att krypa in under bordet. Där satt jag med mina köttprodukter och viftade doften mot min smala vegan till granne", skriver Oxenberg på sin blogg som kraschat på grund av all trafik.

Oxenberg kallade senare det hela för ett "skämt" på sin Facebook och förklarade att hon inte ville såra någon.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.