Oprah Winfrey tog inte illa upp av Terrence Howards bröstkommentar efter kärlekscenen i filmen "The Butler". Foto: Vs / Splash News
Oprah Winfrey tog inte illa upp av Terrence Howards bröstkommentar efter kärlekscenen i filmen "The Butler". Foto: Vs / Splash News

Oprah Winfrey: "Tja, jag har ju stora bröst"

Publicerad

Efter kärleksscenen kallade skådespelaren Terrence Howard Oprah Winfreys bröst "tig ol' bitties".

Kommentaren fick vissa av Oprahs vänner att känna sig kränkta å stjärnans vägnar.

Själv tog Oprah inte illa upp - tvärtom tyckte hon den var kul.

Efter att ha filmat mot varandra i den kommande filmen "The Butler" kallade Terrence Howard, 44, Oprah Winfreys bröst "tig ol' bitties", och konstaterade:

– Att hångla med Oprah och att göra kärleksscenerna med henne... hon är en sådan älskvärt yppig kvinna. Hon är väldigt, väldigt vacker. Det var underbart.

Terrence Howard spelar Oprah Winfreys granne och de har en förbjuden kärleksaffär. Det var när skådespelaren gjorde en intervju med sajten Moviefanatic.com om "Dead man down" som snacket kom in på Oprah - och hennes bröst.

Tyckte det var roligt

Medan några av Oprahs vänner tog illa upp av Howards bröstkommentar, tyckte stjärnan själv att kommentaren var rolig, skriver Femalefirst.com.

– Vissa sa att det var förolämpande mot mig, men jag tänkte "Tja, jag har ju stora bröst", förklarade 59-åriga Oprah Winfrey i "Steve Harvey Show".

Talkshowdrottningen avslöjade att kärleksscenen tog längre tid än beräknat eftersom Howard vägrade sluta "missköta" sig.

– Det skulle vara en liten scen, men eftersom Terrence Howard misskötte sig växte det till en större scen, och till en ännu större scen. Han är en misskötsbenägen pojke, sa hon.

"The Butler" är regisserad av Lee Daniels och handlar om en man som är butler till sammanlagt åtta amerikanska presidenter.

Filmen har premiär under 2013.

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Till Expressens startsida

Mest läst i dag