Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

"Oprah, det är dags att börja banta igen"

Oprah Winfrey i juli i år. Programledaren har pendlat mycket upp och ner i vikt genom åren. Nu pekar kurvan uppåt igen, hon väger 105 kilo.Foto: Julie Jacobson
Hennes vikt har gått upp och ner genom karriären.
Men nu har Oprah Winfrey, 57, nått sitt verkliga rekord - 105 kilo.
Viktuppgången har fått bästa vännen, Gayle King, att reagera och uppmanar nu tv-stjärnan att börja med samma diet som fick en överviktig Mariah Carey att tappa sina extra kilon efter graviditeten.
Anledningen till att Oprah, som i dag lever under konstant press, gått upp i vikt beror enligt National Enquirer på att "hennes tv-bolag OWN stagnerat, hennes kärleksliv är kasst och bästa vännen Gayle fått sin egen tv-show".

Dricker och tröstäter

Enligt samma källa har Oprah börjat dricka och tröstäter när hon inte jobbar.
Nu uppmanar flera läkare Oprah att börja träna och lägga om dieten.
- Annars riskerar du ditt eget liv, har hon fått veta.
I sin egen tv-show ringde Gayle upp vännen Oprah och berättade om sin egen kamp med att gå ner i vikt samtidigt som hon berättade om den i USA så populära "Jenny Craig-dieten".
I tv-showen riktade sig Gayle till Oprah och sa: "Hej Oprah, Jenny Craig är min nya bästis".

"Modigt av henne"

Efter showen ringde hon upp Oprah och sa, "Du och jag behöver verkligen börja med Jenny Craig-dieten", skriver National Enquirer.
- Det var modigt av henne, även om de är bästa vänner krävs mycket mod för att våga uppmana världens mest kända kvinna att börja banta, säger en källa till tidningen.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.