Ola Rapace och Tuva Novotny sågs ute på en mysig middag tillsammans. Foto: Alexander Donka/Anna Hållams
Ola Rapace och Tuva Novotny sågs ute på en mysig middag tillsammans. Foto: Alexander Donka/Anna Hållams

Ola Rapace och Tuva Novotny på middag

Publicerad

Ola Rapace och Tuva Novotny har under hösten omgärdats av romansrykten.

I går sågs de promenera och dricka vin tillsammans.

– Vi har en jättetrevlig kväll, säger Ola Rapace till Nöjesbladet.

Spekulationerna kring Ola Rapaces kärleksliv har ökat i samband med James Bond-succén. Till premiären av ”Skyfall” valde han att ta med sig designern Anna Larson – bara några dagar senare uppgav tidningen S att han är tillsammans med skådespelarkollegan Tuva Novotny.

När Expressens reporter Pascal Engman nyligen frågade honom om han träffar skådespelerskan ville han inte ge något svar.

Började med spätta

I går fångades paret på bild när de var ute tillsammans i Stockholm. Enligt uppgifter till Nöjesbladet, som har publicerat bilderna, började dagen med spätta på Mozarteum på Kungsholmen och slutade med rödvin på Bistro Süd på Södermalm.

Ola Rapace ville dock inte kommentera om han och Tuva Novotny är mer än bara vänner.

– Du vet om att jag inte kommer att säga något om det, säger Ola Rapace, till Nöjesbladet.

Ett ögonvittne ska ha sett Rapace pussa Novotny på nacken flera gånger. Paret ska ha fattat tycke för varandra under inspelningen av Maria Langs deckare. Tidningen S har också tidigare skrivit om romansryktena som Novotny inte har velat kommentera. Samma tidning har också tidigare skrivit om att Tuva Novotny ligger i skilsmässa från Nicolai Bjerrum Lersbryggen som hon har två barn med.

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Till Expressens startsida

Mest läst i dag