Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Nya uppgifter: Simon Cowell ska bli pappa

Vi bevakar de största händelserna och sänder live varje dag.
Pappa? Simon Cowell ska enligt flera medier bli far. Mamman ska vara Lauren Silverman, som är gift med musikmogulens nära vän.
Foto: Dave J Hogan

Nu rapporterar Us Weekly att brittiske musikmogulen Simon Cowell ska bli pappa.

Mamman ska vara amerikanska societetskvinnan Lauren Silverman - som är gift med Cowells nära vän Andrew Silverman.

– Hon är runt tionde veckan, säger en källa till Us Weekly.

Det blir "X factor"-domaren Simon Cowells första barn.

Amerikanska societetskvinnan Lauren Silverman, 36, uppges vara mamma till barnet. Hon är i dag gift med mäklaren Andrew Silverman - en av Cowells vänner. Men deras förhållande ska enligt Daily Mail ha tagit slut för ett år sedan.

Enligt Us Weekly ska paret Silverman vara på gång att ansöka om skilsmässa för att Lauren ska kunna vara med pappan till hennes barn.

– Lauren och Andrew har varit olyckliga i sitt äktenskap under en tid, och deras skilsmässa har varit på gång länge. När deras äktenskap gick utför kom hon och Simon nära varandra, har en källa tidigare sagt till tidningen.

"Sitta i ett hörn och fundera"

Och för Cowell blir det i sådana fall en stor omställning - hans syn på barn har inte alltid varit positiv.

– Gud nej, jag kan inte ha barn. Om jag såg dem rita på väggarna skulle jag bli galen. Med barn får du en rutin som du inte kan fly ifrån. Du måste gå upp en viss tid. Måste lyssna. Medan allt du vill göra är att sitta i ett hörn och fundera, har han tidigare sagt, enligt Us Weekly.

Även om hans inställning till att bli pappa har mjuknat sedan dess.

– Jag gillar barn, jag är bara inte säker på att jag skulle vara något att ha de första sex månaderna. Jag tror inte jag skulle adoptera för jag vill hellre ha mina egna. Jag måste säga att jag skulle tycka om att få en liten flicka, säger han, enligt Daily Mail.

"Kan vara riktigt bra för Simon"

Daily Mail skriver att en vän till Cowell bekräftat för tidningen att Silverman väntar hans barn.

Enligt källan har paret Silverman och Simon Cowell semestrat ihop under de senaste åren. Och när deras förhållande tog slut för ett år sedan inledde Simon och Lauren en relation.

– Lauren älskar Simon, hon säger att hon vill gifta sig med honom. Och om barnet, hon kommer att göra det rätta. Jag tror det här kan vara riktigt bra för Simon, säger uppgiftslämnaren till Daily Mail.

Simon Cowell har inte kunnat nås för en kommentar.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.