Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Nya uppgifter om Kim Kardashians rumpa

Chockbesked! Kim Kardashians omskrivna rumpa är inte äkta – i alla fall inte enligt tidningen The Making of Kim Kardashian skriver Radaronline. 2011 röntgade stjärnan sin berömda bakdel för att bevisa att den var äkta.Foto: STELLA PICTURES/KHLOÉ KARDASHIAN/

Chockbesked! Kim Kardashians omskrivna rumpa är inte äkta – i alla fall inte enligt tidningen The Making of Kim Kardashian skriver Radaronline.

– Kim fettsög sina lår. Läkaren flyttade sedan det borttagna fettet till Kims rumpa, slår en källa fast i tidningen.

Realitystjärnan Kim Kardashian, 32, är känd för att ha barn tillsammans med sångaren Kanye West, och för att hon delar med sig av allt som händer i hennes liv i tv-programmet "Familjen Kardashian".

Hon är även känd för sin rumpa som blivit vida omskriven för sin yppiga form. Det har ryktats att rumpan skulle vara ett resultat av en skönhetsoperation, men Kim Kardashian har alltid hävdat att hennes bakdel är äkta vara.

Röntgade rumpan

För att bevisa att hon inte har några implantat i rumpan röntgade stjärnan 2011 sin stuss i ett avsnitt av "Familjen Kardashian". Röntgenbilderna visade inga inlägg.

– Jag har sagt det flera gånger – jag har inte gjort någon operation, jag har inga rumpinplantat, sa stjärnan i programmet skriver Daily Mail.

"Fettsög sina lår"

Men nu kommer nya uppgifter. Enligt en källa till tidningen The Making of Kim Kardashian har realitystjärnan opererat rumpan – men hon har inte satt in konstgjorda implantat utan sitt eget fett.

– Kim fettsög sina lår. Läkaren flyttade sedan det borttagna fettet till Kims rumpa. Det var därför röntgen inte visande någonting, säger källan i tidningen skriver Radaronline.

Enligt plastikkirurgen Dr. Michelle Copeland kan Kim Kardashians röntgen för två år sedan inte ses som ett bevis för att hon inte har förstorat sin bakdel.

– Det verkar definitivt som att Kim har förstorat sin rumpa. säger Michelle Copeland enligt Radaronline och fortsätter:

– Det är möjligt att Kim har någon typ av implantat som inte upptäcks med röntgen.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.