Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Nya uppgifter: Katie får inget i skilsmässan

Vi bevakar de största händelserna och sänder live varje dag.
Äktenskapsförordet sägs vara till Tom Cruise fördel - Katie Holmes får inget av hans förmögenhet i skilsmässan.
Foto: Matt Sayles

Av Tom Cruise två miljarder får Katie Holmes - inget.

De nya uppgifterna kommer från TMZ som dock hävdar att skådespelerskan inte bryr sig om att hon går lottlös ur skilsmässan.

– Pengar är inte så viktigt för henne. Hon tjänar tillräckligt på egen hand, säger en källa till sajten.

De första rapporterna kring Katie Holmes och Tom Cruise uppbrott hävdade att skådespelerskan skulle få 110 miljoner kronor samt bostaden i Beverly Hills, värd 250 miljoner kronor, i skilsmässan.

Nu publicerar dock sajten TMZ nya uppgifter - äktenskapsförordet ska helt vara till Toms fördel. Skådespelerskan får lämna äktenskapet med pengarna hon själv hade med sig in i det och kan inte göra anspråk på Toms två miljarder stora förmögenhet.

– För henne handlar det inte om pengar. Hon är inte den sortens tjej. Hon älskar att arbeta, säger en källa till sajten och fortsätter:

– Pengar är inte så viktigt för henne. Hon tjänar tillräckligt på egen hand.

Det enda Katie sägs vara mån om är att få ensam vårdnad om dottern Suri och att då få igenom ett väl tilltaget underhåll.

Vidare skriver sajten att äktenskapsförordets utformning är bevis på att kärleken mellan paret var på riktigt - Katie gifte sig inte för pengarna.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.