Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Nu tigger Anna Anka pengar

Anna Anka slog igenom i tv-programmet "Svenska Hollywoodfruar". Foto: Christian Örnberg
Anna Anka, 40, hade allt.
Privatjet, hushållerska och gränslös tillgång till maken Paul Ankas bankonto.
Tre år efter det explosionsartade genombrottet i "Svenska Hollywoodfruar" har hon kraschlandat och tigger nu pengar för att få inkomster.
- Jag har gett så mycket av mig själv till svenska tidningar, ska jag säga något i framtiden vill jag ha betalt, säger Anna Anka till Extra.

FAKTA

ANNA ANKAS TID I RAMPLJUSET


2008 - Anna gifter sig med Paul och ger ut en träningsbok.
2009 - "Svenska Hollywoodfruar sänds och gör succé.
2009 - Anna Anka gästar "Skavlan" och sänder julprogrammet "Anna Anka firar jul" i TV3.
2010 - Spelar in "Kom i form med Anna Anka".
2011 - Deltar i norska "Let's dance".

Hon kom från ingenstans rakt in i de svenska tv-hemmen och lika snabbt har hon försvunnit.
I dag tigger Anna Anka pengar för att ställa upp på intervjuer. Några sponsorpengar finns inte längre.
På TV3 har man inga tankar på att fortsätta samarbetet med Anna Anka.
- Nej, vi har inga planer på att samarbeta med Anna Anka, hon har ju vart lite arg på oss den senaste tiden, säger TV3 s presschef Max Lagerbäck till Extra.
- Hon borde kanske tänka sig för lite innan hon ber alla att dra åt helvete, fortsätter Lagerbäck och visar sedan vad Anna skrivit på hans Facebook-sida.
"Ta din transvestit och dina wannabe-journalister och kör upp i ditt stora rövhål Max! Skaffa dig ett liv", skriver Anna på presschefens sida.

Vill få betalt

När Extra talade med Anna Anka för några dagar sedan var hon helt kallsinnig och ville inte prata om sitt liv i dag utan betalning.
- I Norge fick jag betalt, och jag vet att andra kändisar får betalt om de ställer upp för intervju, så nu tycker jag det är dags för mig att få något om jag ska lämna ut mitt privatliv, säger Anna Anka till Extra.
Anna Anka är i dag tillbaka på ruta ett där hon en gång började - men nu utan världsartisten Paul Anka vid sin sida.
Historien om den polska adoptivflickan som växte upp i skånska Bjuv tog fart för tio år sedan när hon jobbade som personliga tränare åt sångaren Paul Anka, 70.
2008 gav hon ut sin egen träningsbok och gifte sig med Paul Anka. Året därpå exploderade intressent för henne när den svenskproducerade dokusåpan "Svenska Hollywoodfruar" börjar sändas i TV3.
Anna Anka sa saker på sin grova Bjuvdialekt som man inte säger offentligt i det politiskt korrekta Sverige. Folk älskade att hata Anna.
Åsiktsmaskinen Anna Anka gick på högvarv och det finns inget stopp.
"En kvinna ska suga av sin man varje morgon om han vill det", är ett av många citat som hon följer upp med uttalanden som "kvinnan får skylla sig själv om mannen springer och är otrogen".

Alla ville ha Anka

Men med de nya framgångarna hemma i Sverige började det knaka i äktenskapet.
I december 2009 står Anna på sin absoluta topp. Hon gästar Skavlan i SVT, spelar in "Anna Anka firar jul", ett program som följs upp med "I form med Anna Anka" och "Anna Anka söker assistent".
Alla vill ha en del av Anka och hon slipar på nya kontroversiella, Hollywoodfabricerade pamfletter för att ytterligare hetsa stämningen i folkhemmet.
Hemma i familjen Ankas villa i norra Los Angeles är det dock allt annat än en fridfull jul.

Utan pengar

Samtidigt som "Julafton med Anna Anka" sändes i TV3 tvingades polisen besöka parets villa för att skilja de stridande parterna åt.
- Av allt fint Sverige exporterat till USA genom åren är Anna Anka det sämsta, henne vill jag reklamera, sa Paul Anka till Extra för ett år sedan.
Paul Anka började nu sakta strypa flödet av pengar till Annas konton och kreditkort.
Hösten 2011 dök Anna upp i norska "Let´s Dance". Det blev åter rubriker, men när programmet sänds i svensk tv fick första avsnittet bara 141 000 tittare.