Gå till innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Nu talar Ulla ut om kärleken med Ernst

Vi bevakar de största händelserna och sänder live varje dag.
Visst har det krisat ibland - men Ernst Kirchsteiger och hans Ulla har alltid hittat tillbaka till varandra.
Foto: ALL OVER PRESS/TV4

De har varit ihop sedan de var 17 år.

Och visst har det krisat ibland - men Ernst Kirchsteiger och hans Ulla har alltid hittat tillbaka till varandra.

- När jag var yngre kände jag mig svartsjuk, säger Ulla till Hemma med Ernst.

Att tv-profilen Ernst Kirchsteiger, 55, fortfarande är upp över öronen förälskad i sin fru efter 37 år är ingen hemlighet.

I intervju efter intervju hyllar han sin hustru Ulla, 56, som han menar fortfarande kan överaska honom.

- Att vi har skapat liv tillsammans, det är så stort. Våra söner är ett bevis på vår kärlek, har han tidigare sagt till Extra.

I en intervju i Ernst egen tidning Hemma hos Ernst, berättar Ulla Kirchsteiger för första gången om deras relation.

Tog första steget

Paret träffades när de gick i gymnasiet i Karlskoga. Ernst tog första steget - och snart blev de ett par. Då var de sjutton.

- Jag förstod snabbt att det här inte var någon vanlig kille. Han hade ett annat språk, kändes vuxen. Han var då som nu en romantiker och sa tidigt: "Vi ska skapa ett hem och ett bra liv tillsammans". Jag kände redan då att jag skulle få ett spännande och rikt liv med Ernst, säger Ulla till tidningen.

Drygt tio år senare gifte de sig i Rinkaby kyrka utanför Örebro. Ernst stod för design av brudklänning, kostym och brudbukett, berättar han i intervjun.

Hittat tillbaka

Att de har haft kriser i sitt 37-åriga förhållande hymlar de inte med, men de har aldrig talat om att skiljas - och har ­ alltid hittat tillbaka till varandra.

Att Ernst ständigt är uppvaktad av kvinnor, och får mängder av kärleksbrev ser Ulla inte som ett problem - längre. Även om det ibland är hon som får ta hand om breven.

- Ernst har alltid haft mycket kvinnliga kompisar. När jag var yngre kände jag mig svartsjuk, men inte nu längre.

Ernst Kirchsteiger

Ålder: Fyller 56 år i november. Familj: Hustrun Ulla, 56. Sönerna Sebastian, 29, och Ludvig, 25. Bor: I 1700-tals hus utanför Örebro. Gör: Inredare, programledare, chefredaktör för tidningen Hemma med Ernst, kock, och formgivare. Aktuell: Med boken "Året med Ernst".

Så får derelationen att hålla

SER VARANDRA och intresserar sig för vad den andre gör. PRATAR OCH diskuterar ständigt. SKAPAR ROMANTIk och gemensamma upplevelser i vardagen. HÅLLER PASSIONEN vid liv. LEVER JÄMSTÄLLT.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.