Anna Anka har hittat ett nytt hus och har nu shoppat möbler för att göra sig redo för inflytt. Foto: AXEL ÖBERG
Anna Anka har hittat ett nytt hus och har nu shoppat möbler för att göra sig redo för inflytt. Foto: AXEL ÖBERG

Nu shoppar Anna Anka till nya huset

Publicerad
Uppdaterad
Flyttar snart in med barnen - och i höst är hon tillbaka i rutan Anna Anka, 39, har hittat sitt nya drömhus.
- Jag har haft en fin dag, har hittat mitt nya hus där jag ska bo med mina barn, skriver Anna på sin blogg.
Anna Anka blev hemlös när hon fick lämna lyxvillan där hon tidigare bodde med maken Paul Anka, 68. Hon har därefter bott på en hemlig adress i närheten av sitt tidigare hem
Men under skilsmässan gick tiden ut för Annas rätt att bo i huset och hon har sen dess bott på en för Paul Anka hemlig adress med sina båda barn.
- Det nya huset är helt perfekt, jag kan knappast önska mig något bättre, skriver Anna och berätta att hon och barnen flyttar in i det nya huset i augusti.

Rustat upp

Paul Anka har renoverat och målat om lyxvillan som han tidigare delade med Anna.
- Vi har tvingats måla om och fräscha upp i huset efter Anna, säger Paul Anka till Extra.
Nu ska Paul, som även skaffat en lyxig övernattningslägenhet i Hollywood, flytta tillbaka till huset.
- Tror att jag kommer att få en uppgörelse med Anna i början av juli, säger Paul till Extra.
Anna har börjat planera sitt boende i det nya huset:
- Jag har handlat nya möbler på Pacific design center, jag lämnades helt utan saker när jag jag och barnen kastades ut från vårt tidigare hem, rapporterar Anna.

Får nytt tv-program

- Jag kan inte vänta på att få möblera mitt nya hus, deras utbud är helt makalöst.
I höst är Anna Anka aktuell med det nya tv-programmet "I form med Anna Anka" på
TV3. Där ska hon hjälpa tio överviktiga svenskar att komma i form direkt från
sitt hem i Hollywood.

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Till Expressens startsida

Mest läst i dag