Nu njuter Suzanne Reuter av singellivet med Agnetha

Vi bevakar de största händelserna och sänder live varje dag.
Hos bästa vännen Agnetha Fältskog finner Suzanne Reuter ro.
Foto: Johanna Berglund

Suzanne Reuter lever ett nytt liv ute på landet. Hos bästa vännen Agnetha Fältskog finner hon ro. Där kan hon rida, fiska och odla grönsaker. 

- Jag trivs oerhört bra med mitt liv just nu, berättar bio- och teateraktuella Suzanne för magasinet M. 

Skådespelerskan Suzanne Reuter, 59, som i många år var gift med skådespelaren Tomas Pontén, 65, och efter det hade en relation med den 15 år yngre regissören Leif Lindblom, avslöjade för ett tag sedan i magasinet M att hon numera är singel:

 - Jag trivs oerhört bra med mitt liv just nu säger hon men påpekar att hon inte är öppen för att dejta.

 Suzanne som är nykter alkoholist sedan tio år tillbaka lämnade lägenheten i stan förra året för att flytta ut till vännen och artisten Agnetha Fältskog, 61, på Ekerö.

"Hyr ett litet hus"

 - Jag hyr ett litet hus av mina bästa vänner på Ekerö och det är underbart! säger Suzanne i Hemmets veckotidning. Där har jag mina katter och kan odla grönsaker och blommor.

 Susanne Reuter berättar hur hon längtat efter att komma ut på landet, till ensamheten och lugnet. Och det får hon på Ekerö där Agneta själv lever ett tillbakadraget liv sedan många år tillbaka.

 I ett tredje av Agnethas hus bor dottern och skådespelerskan Linda Ulvaeus, 38, (pappa Björn Ulvaeus) som också blivit en god vän till Suzanne, med sin sambo och tre barn.

 - Vi är två kvinnor med många idéer, vi inspirerar varandra och har en enorm tankeverkstad, har barnboksförfattaren Linda berättat i tidningen M.

Ska bli farmor

 Suzannes lägenhet i stan har nu sonen Simon och hans flickvän tagit över. Och den 17 september blev Suzanne farmor för första gången då han fick en son.

 Suzanne har ytterligare två barn med Tomas: Joakim, 26, och Lukas, 24. Just nu kan vi se henne både på bioduken i nya "Svensson, Svensson" och på China-teatern i "Zpanska flugan".

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.