Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Nours uppgörelse med Schyffert – efter barnbeskedet

Här är några korta fakta om skådespelerskan.
Henrik Schyffert och Nour El Refai har varit ett par i sex år, men det var först för fyra år sedan de valde att visa sin kärlek offentligt.
Foto: OLLE SPORRONG
Henrik Schyffert och Nour El Refai väntar barn, och har kommit överens om ett speciellt upplägg. – Det är den första person jag lever med som inte tycker det är konstigt, säger hon.
Foto: MIKAEL SJÖBERG
Nour El Refai har haft en tuff graviditet, och har varit tvungen att sjukskrivas. ”Jag har kräkts så pass att jag blivit uttorkad och undernärd och är stammis på akuten för dropp”, berättar hon på Instagram.

Komikerna Henrik Schyffert och Nour El Refai har varit tillsammans i sex år, nu väntar de sitt första gemensamma barn.

Paret lever i dag som särbos – och har inga tankar på att flytta ihop.

– Vi har våra egna hem och det vill vi båda fortsätta ha, sa Nour El Refai nyligen i ”Raw comedy-podden”. 

Komikerparet Nour El Refai, 31, och Henrik Schyffert, 51, ska bli föräldrar i höst. Den blivande mamman levererade glädjebeskedet via sina sociala medier.

Men graviditeten har inte varit lätt. Nour El Refai har drabbats av komplikationen hypermesis gravidarum, som innebär en svår form av illamående och kräkningar – vilket också är förklaringen att hon tvingades hoppa av teaterpjäsen ”Kung Lear”.

”Presenterar stolt min femmånadersbula! Otroligt nog växer magen trots att jag kräkts så pass att jag blivit uttorkad och undernärd och är stammis på akuten för dropp. Hyperemesis är ett fruktansvärt sjukdomstillstånd men sen första ultraljudet och den svartvita bilden är jag vansinnigt förälskad i min bebis och det hjälper mig att orka även om jag kommer behöva va sjuk fram till förlossning”, skriver hon på Instagram, och fortsätter:

”Nu vet ni! Men säg inget! Ska berätta för Henrik i kväll. Det är han som är pappan!” 

Henrik Schyffert kommenterade inlägget – på ett uppenbart skämtsamt vis:

”Va?!??!! RING MIG!!!”

Levt som särbos

Henrik Schyffert och Nour El Refai har varit ett par i sex år – och har valt att leva som särbos. Strax innan babynyheten blev offentlig var Nour El Refai en av gästerna i Mårten Anderssons ”Raw comedy-podden” och berättade om hur hon ser på framtiden med sin partner.

– Nu har vi varit ihop i sex år, så det är inte jättekonstigt om vi skulle skaffa barn, men vi lever ändå särbo. Sen bor vi ihop väldigt mycket ändå, men vi har våra egna hem och det vill vi båda fortsätta ha – även om vi skulle skaffa barn. Vi är jätteöverens, och det är fantastiskt. Det är den första person jag lever med som inte tycker det är konstigt att man vill vara särbo. Det är praktiskt och härligt, sa hon.

El Refai berättade också att det var en gemensam vän som parade ihop dem över en middag. Plötsligt uppstod ett ömsesidigt intresse. 

I över två år höll paret sin relation endast för sig själva, vilket krävde en del hemlighetsmakeri.

– Det var ändå ballt att vi lyckades hålla det hemligt så jävla länge. I över två år var det ingen som visste något. Det var kul, man sågs på olika destinationer i världen, sa Nour El Refai.

Expressen har sökt Nour El Refai och Henrik Schyffert som avböjt att kommentera.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.