Gå till innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Nordegrens nya kärlek - svenskt NHL-proffs

Vi bevakar de största händelserna och sänder live varje dag.
Douglas Murray spelar i NHL-laget San José Sharks och sägs vara Elin Nordegrens nya kärlek.
Foto: All over press/Christoffer Hjalmarson

Elin Nordegren, 32, och svenske NHL-stjärnan Douglas Murray, 32, har funnit varandra.

Tidigare i veckan festade de på nattklubben Rose i Stockholm tillsammans.

Enligt ögonvittnen satt de och kramades, men när Expressen når Murray är han hemlighetsfull.

- Vi är bara vänner, säger han.

I maj släppte tidningen People nyheten att Elin Nordegren åter var singel. Relationen med finansmannen Jamie Dingman tog enligt tidningen slut redan i januari. Nu är Elin Nordegren på plats i Sverige för att njuta av den svenska sommaren och en av dem hon umgås med är svenske hockeyspelaren Douglas Murray.

I början av juli sågs de äta middag tillsammans. I sällskapet fanns också golfstjärnan Jesper Parnevik och journalisten Alexandra Pascalidou, som efteråt bloggade om kvällen:

"Vi avslutade på V där någon töntig typ vid bordet bredvid sprutade champagne på alla. Det blev droppen", skriver Pascalidou.

Kramades öppet

Natten mellan onsdag och torsdag sågs Nordegren och Murray på nytt ute i vimlet, den här gången på nattklubben Rose i Stockholm. Enligt en källa med insyn tillbringade de tre timmar på nattklubben. De kramades öppet, enligt personer som var där, men få gäster verkade känna igen Elin trots att stället var fullt.

Hockeystjärnan bekräftar att han var på Rose med Elin.

- Ja, men jag har inga kommentarer på det, säger han.

Murray bor normalt i USA där han är back i NHL-laget San José Sharks men är hemma i Sverige under sommaren fram till augusti då sommaruppehållet är slut. Enligt Expressens uppgiftslämnare har Elin och Douglas träffats en kortare tid, vilket Douglas Murray inte förnekar. Men han vill inte gå så långt som att kalla det för dejting.

- Vi dejtar inte, vi har aldrig dejtat. Vi har gemensamma vänner. Vi har inte ens känt varandra ett par veckor.

Vad gillar du mest med Elins sällskap?

- Det är så klart massa positivt, annars skulle jag inte hänga med henne. Men när det gäller privatlivet har jag inget att säga.

"Bara vänner"

Douglas Murray säger att han och Elin bara är vänner.

Kan det bli något mer tror du?

- Jag har inga kommentarer till det.

Jesper Parnevik, som var den som sammanförde Elin Nordegren och hennes exmake Tiger Woods, bekräftar att han känner Douglas Murray och han och Elin har träffat hockeyspelaren vid ett par tillfällen.

Han säger sig inte veta om Elin och Douglas Murray är mer än vänner.

- Det tror jag inte. Men man vet ju aldrig.

Förtegen Pascalidou

Alexandra Pascalidou vill inte kommentera festkvällen med Elin Nordegren och Douglas Murray, som hon bloggade om.

- Jag kan inte prata om sådant, säger Pascalidou.

- Det handlar om tillit.

Robert Hållstrand, ägare till nattklubben Rose, är också för­tegen.

- Jag kommenterar ingenting om mina gäster, varken om de varit där eller inte. Det är en nattklubb och en nöjesverksamhet och jag vill inte prata om deras privatliv, säger han.

FAKTA

I maj i år uppgav tidningen People att Elin Nordegrens förhållandet med den amerikanske finansmannen Jamie Dingman tagit slut. Enligt tidningen var det över redan i januari. Förhållandet inleddes i början av 2011 och Jamie Dingman besökte henne även i Sverige förra sommaren.

FAKTA

Elin Nordegren och Tiger Woods träffades via den svenske golfspelaren Jesper Parnevik 2001 och gifte sig 2004.

De fick två barn tillsammans, Sam och Charlie, födda 2007 respektive 2009.

I National Enquirer publicerades i november 2009 en artikel om att Tiger Woods varit otrogen. Fler kvinnor trädde fram och berättade att de hade haft en affär med Tiger Woods. Paret skiljde sig i augusti 2010.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.