Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Noomi om exmaken: "Jag älskar honom"

Noomi Rapace och exmaken Ola Rapace är gladare efter skilsmässan.Foto: BILDBYRÅN SILVER CONTRASTO

Noomi Rapaces karriär går spikrakt uppåt.

I morgon har "Prometheus" premiär och nu berättar hon om relationen till exmaken Ola.

- Jag älskar honom, säger hon till brittiska Telegraph.

Det var i september 2010 som Noomi Rapace, 32, och Ola Rapace, 40, ansökte om skilsmässa. Efter det tog Noomi Rapaces karriär fart på riktigt.

Efter succén med "Millennium"-trilogin fick hon en roll i storfilmen "Sherlock Holmes: A game of shadows".

På fredag har Ridley Scotts "Prometheus", som är den femte, men fristående, "Alien"-filmen i kultserien, premiär. Huvudrollen spelas av Noomi Rapace, som nu berättar om relationen till exmaken Ola Rapace i en ny intervju.

- Vi är fortfarande nära och jag älskar honom. Men vi är båda ganska intensiva och det kunde bli rätt explosivt. Vi bråkade mycket och det kändes bara som att det var bäst att ändra på saker. Så det gjorde vi. Vi är båda gladare i dag, säger hon till brittiska Telegraph.

"Är du galen?"

Makarna Rapaces äktenskap höll i tio år och de har sonen Lev, 9, tillsammans. Noomi var bara 20 år när de gifte sig och berättar att hennes familj tyckte att hon var galen som gifte sig så ung.

- Alla sa: "Va, är du galen?", säger hon till Telegraph.