Foto: Gustaf Waesterberg ©
 Foto: Gustaf Waesterberg ©

Natcha Peyre: "Vi har ett underbart sexliv"

Publicerad
Uppdaterad
När Natachas bröst och blonda
hårsvall blev för mycket för lilla Sverige tog hon i höstas sitt pick
och pack och flyttade till USA.
Målet? Att slå igenom ordentligt
som modell.
– Jag har alltid velat bo i USA och jobba som modell, men det har inte riktigt rullat i gång än. Jag går mest på möten med olika agenturer. Los Angeles är mötenas stad, berättar Natacha.
Glamourmodellen försörjer sig i stället på sin blogg, något som enligt henne själv drar in rätt bra med stålars.
– Jag har väldigt mycket besökare så jag tjänar bra, väldigt bra. Mer än en normal svensk lön. Det är coolt att man kan tjäna så mycket på att bara berätta om sitt liv.
Vad gör du om du inte slår igenom i USA?
– Om man inte slagit igenom innan 25 så känns det löjligt att hålla på. Om jag skulle göra någonting annat så skulle det vara att designa skor. Något som inte har med mitt utseende att göra.
Du har skrivit på bloggen att du ska byta namn också. Varför och till vad?
– Det är av personliga skäl som jag vill bli av med mitt efternamn. Men då tänker jag även byta förnamn, jag vill heta Chloe, det är så fint. Men det är så mycket huvudvärk att byta namn så om det inte blir av ska jag döpa mina barn till Chloe, alla ska få heta det, säger Natacha och skrattar.
Det behövdes bland annat tio tidningsomslag för att Natacha skulle få sitt amerikanska talangvisum, något som hon är stolt över då det är svårt.
Kärleken Dhani Lennevald, 24, har ännu inte fått visum och är därför kvar hemma i Stockholm.
– Det är meningen att han ska bo här med mig men vi måste vänta på att han ska få sitt visum.

Trots att Nati, som Natacha kallas, beskriver det som tungt att vara utan sin kärlek så tycker hon att det är viktigt att man kan vara ifrån varandra.
– Ska man leva med varandra alltid så måste man klara av
att vara separerade kortare perioder. Men jag saknar min lilla korv.
Korv... Har Dhani några fler smeknamn?
– Kluklus eller Pupi. Han kallar mig för den lilla bortskämda prinsessan eller Änglus.
Vad gör att ni har det så bra som ni verkar ha det?
– Vi har ett underbart sexliv, respekterar varandra till fullo och litar på varandra. Han är definitivt min stora kärlek. Vi kan läsa varandras tankar och behöver bara kasta ett öga på varandra för att brista ut i skratt.
Vad är det som gör Dhani så bra?
– Han är en så himla god och snäll människa. Inte bara mot mig utan mot hela sin omgivning. Jag kan inte säga någonting negativt om honom, det tror jag inte nån som känner honom kan.
Hur snabbt visste du att han var den rätte för dig?

– Det kändes som om vi var tillsammans redan när vi träffades första gången. Så kände vi båda två.
Ska ni gifta er?
– Vi har ju varit tillsammans i två år nu, men vi känner att vi vill vara redo och ha kommit i gång med våra karriärer ordenligt. Jag vill ha råd med ett jättestort bröllop.

För ett år sedan valde Natacha att liksom programledaren Carolina Gynning och modellkollegan Elita Löfblad förminska sina bröst.
Många trodde då att Natacha ville satsa på en mer seriös approach och sluta med utvik, men det stämmer inte.
– Skulle jag få ett bra erbjudande så skulle jag inte tacka nej. Smakfulla bilder i bikini gör jag, och har inga problem med att visa mig naken.
Hur trivs du med dina nya mindre bröst?
– De jag har nu är stora men ändå lagom. Jag kan välja att framhäva eller dölja dem.
Ångrar du att du gjorde brösten från början?
– Inte att jag gjorde dem men att jag skaffade så skitstora bröst när jag var väldigt ung, det ångrar jag. Jag tyckte det var jättesnyggt och fattade ingenting. Jag såg helt bisarr ut. Men det var ju för att jag
var osäker, det är inte fel att erkänna det. Men nu är de ju fixade och det är så skönt. Folk kollar inte på mina bröst det första de gör längre.

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Till Expressens startsida

Mest läst i dag