Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Molly Sandén rasade
i vikt efter uppbrottet

Molly Sandén berättar för Veckorevyn att hon har gått ner tio kilo i vikt efter separationen med Eric Saade.Foto: Christian Örnberg

Molly Sandén rasade i vikt efter separationen med Eric Saade.

Nu berättar sångerskan om den jobbiga tiden efter uppbrottet.

- Jag klarade inte av att vara ensam, så mina systrar och närmaste kompisar turades om att sova hos mig och se till att jag fick i mig mat, berättar Molly för Veckorevyn.

Den fem år långa relationen mellan artisterna Molly Sandén och Eric Saade tog slut i vintras. Sångerskan har tidigare berättat för Expressen om hur hon inte kunde kliva ur sängen på en vecka efter separationen. För Veckorevyn berättar den nu Melodifestivalaktuella sångerskan mer om den jobbiga tiden som följde.

- Jag klarade inte av att vara ensam, så mina systrar och närmaste kompisar turades om att sova hos mig och se till att jag fick i mig mat, säger hon till tidningen.

Gick ner tio kilo

Tiden efter separationen beskriver hon i sin blogg som "den svåraste tiden" i sitt liv och trots allt stöd från sina vänner berättar Molly hur hon snabbt tappade i vikt och rasade nästan tio kilo.

- Det har redan kommit frågor i bloggen om varför jag har gått ner i vikt. Jag vill inte att någon ska tro att det är ett aktivt val, för det är det inte, säger hon till tidningen.

Att bli singel efter fem år var en stor omställning för sångerskan, men hon säger att hon ändå är rätt glad över att det blev som det blev.

- Jag har försökt att inte tänka på om jag saknar honom eller inte. Visst saknar jag det vi hade tillsammans, men vi kan inte gå tillbaka till det vi hade. Jag har gått vidare nu och det har han också gjort, berättar hon.

Starka känslor

Nu satsar Molly allt på sig själv, sina vänner och sin musik. Den 10 mars tävlar hon i finalen i Melodifestivalen med sin låt "Why am I crying", som enligt henne själv på sätt och vis handlar om relationen med Saade.

"Låten skrevs ju redan för ett år sedan, långt innan vi gjorde slut, men allt jag säger i låten är ju ändå hämtat ur mitt liv och mina erfarenheter... och som ni vet så går ju livet upp och ner. När låten skrevs hade jag dom här känslorna, och just nu är dom starkare än någonsin..." berättar sångerskan när hon chattade med Expressens läsare.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.