Miley Cyrus uppträdde på "MuchMusic Video Awards" i Toronto i helgen. Foto: REUTERS / ALL OVER PRESS
Miley Cyrus uppträdde på "MuchMusic Video Awards" i Toronto i helgen.  Foto: REUTERS / ALL OVER PRESS

Miley Cyrus nya sexiga still upprör USA

Publicerad
Uppdaterad
MIley Cyrus nya stil får publiken att tappa hakan.
Disneystjärnans nya sexiga kläder har fått flera föräldrar att gå i taket.
Kolla in bilderna själv här!
Miley Cyrus, 17, slog igenom i Disneyserien "Hannah Montana". Hennes helylle utseende har gjort henne till en förebild bland unga världen över. Ett yttre som Miley nu verkar göra allt för att bli kvitt av.

Tappar hakan

Just nu är tonårsidolen ute på turné för att göra reklam för sitt nya album "Can't be tamed". Med sig har hon en helt ny garderob med flera vågade utstyrslar. Enligt den brittiska sajten Thesun.co.uk ska en hel publik, och deras föräldrar, ha tappat hakan under Mileys uppträdande i helgen - på grund av hennes minimala kläder. Men det är inte bara föräldrarna som reagerar på Mileys nya stil, utan även de amerikanska sajterna.
"Miley Cyrus nya stil är för sexig för en 17-åring", skriver den amerikanska sajten Radaronline.com.

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Till Expressens startsida

Mest läst i dag