Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Miley Cyrus får stöd av gudmor Dolly Parton

Dolly Parton försvara sin guddotter Miley Cyrus och säger att folk inte hatr insett hur smart och talangfull hon är.Foto: Vanstory Debbie
Miley Cyrus uppträdande påp VMA har fått mycket kritik.Foto: Planet Photos

Det har stormat runt Miley Cyrus under hösten.

Sångerskan har kritiserats för sina framträdanden och sin vågade stil.

Nu går stjärnans gudmor, countrystjärnan Dolly Parton, ut och försvarar sin guddotter.

- Det är inte lätt att vara ung. Det är svårt att veta vad man ska göra. Du måste nästan offra din själ bara för att få någonting gjort, säger hon till London Evening Standard.

Miley Cyrus väg från barnstjärna till världsberömd popidol har väckt starka känslor under hösten. Efter sitt framträdande på Video Music Awards, då hon twerkade bredvid Robin Thicke, var det många som ville uttrycka sina åsikter om stjärnan och hennes sätt att skaka av sig sin image som Disneystjärna.

Sinead O'Connor valde att skriva fem öppna brev till Cyrus där hon menade att hon blir utnyttjad av musikindustrin och Cher hackade på både dansen och sången under framträdandet. Samtidigt gick Beatles-stjärnan Paul McCartney ut till Cyrus försvar och sa att han definitivt hade sett värre saker än så.

Smart och talangfull

Nu får även "Wrecking Ball"-sångerskan stöd från sin gudmor, countrystjärnan Dolly Parton som tycker att Cyrus har fått oförtjänad kritik.

I en intervju med The Standard beskriver Parton sin guddotter som både smart och talangfull.

- Jag tror inte att folk verkligen förstår ännu vilken fantastisk sångerska och låtskrivare hon faktiskt är, säger Dolly Parton i intervjun och fortsätter:

- Jag har älskat henne genom åren och sett henne växa upp och jag har sett hur smart och talangfull hon är.

Miley Cyrus föddes i Nashville och är dotter till countryartisten och skådespelaren Billy Ray Cyrus som är en god vän till Dolly Parton och countrystjärnan har följt den 20-åriga artisten genom hela hennes karriär. Redan som 11-åring provspelade hon för en roll i "Hannah Montana" och tv-serien blev sedan hennes stora genombrott.

- Hon försöker bara att hitta sin egen plats och sina egna vingar och lära sig att flyga, säger Dolly Parton om den unga stjärnan.

Lägger sig inte i

Som gudmor berättar Dolly Parton att hon inte lägger sig i vilka val Miley Cyrus gör men att hon naturligtvis skulle komma med råd om hon blev tillfrågad.

- Om hon skulle behöva min åsikt om någonting så kommer jag naturligtvis att ge henne det och det har funnits tillfällen då vi har pratat. Men jag skulle aldrig drömma om att ringa henne och säga "Varför gör du det här?" eller " Du borde inte göra det här eller det där", säger hon.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.