Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Martina Haags förvandling – efter vänskapen med Viktor Frisk

Här får du veta mer om författaren.
Viktor och MartinaFoto: OLLE SPORRONG
Martina Haag lärde känna Viktor Frisk när de medverkade i ”Let's dance” under förra året.Foto: Instagram
Duon har setts umgås flitigt tillsammans.Foto: Instagram
Martina Haag.Foto: Eero Hannukainen / ©Eero Hannukainen

Enligt Martina Haag var hon nära att gå under av sorg efter sin skilsmässa från Erik Haag, i dag har hon funnit lyckan på nytt.

En stor förändring ägde rum förra året, då författaren var med i ”Let's dance” och lärde känna Viktor Frisk – som hon har fått en nära relation med.

– Förra året var ett Las Vegas-år då det kändes som att jag flöt omkring på en gigantisk flamingo hela tiden och bara hade roligt, säger Martina Haag i DN.

Det var i augusti 2013 som Erik och Martina Haag, 55, gick ut med sin separation, och att de skulle skilja sig efter nästan 18 år tillsammans.

– Man är så ledsen att man tror att man ska dö, sa Martina Haag om känslorna efter uppbrottet i ”Skavlan” på SVT.

Men i dag är allt annorlunda, och ett stort skifte tog sin början redan förra året. Många blev glatt överraskade när författaren ställde upp i TV4:s lättsamma fredagsunderhållning ”Let's dance”. Varje vecka släppte Martina Haag loss i paljettklänningar, alltid med ett lika stort leende.

”Ett Las Vegas-år”

I en intervju med DN berättar Martina Haag att 2018 var ett år då hon tillät sig själv att bara gå på ren lust.

– Förra året var ett Las Vegas-år då det kändes som att jag flöt omkring på en gigantisk flamingo hela tiden och bara hade roligt. Det här året är mitt tyska år. Tåget ska gå i tid och det ska vara ordning och reda. Jag ska skriva så jäkla mycket att de ska trilla baklänges på för­laget, haha, säger hon.

Det var under ”Let´s dance”-våren som Martina Haag lärde känna artisten Viktor Frisk, 24, som har kommit att stå henne mycket nära.

Den unge mannen figurerar flitigt i Martina Haags sociala medier, och omnämns flera gånger som en ”bästa vän”. På en bild håller de om varandra och skålar i bubbel.

”Blir extra glad av dig”, har hon skrivit.

I samband med att Viktor Frisk nyligen fyllde 24 år passade Martina Haag på att hylla honom:

”En av de finaste, lojalaste, knasigaste människor jag har träffat”, skrev hon och fick svaret:

”Älskar dig, ses sen”, följt av flera hjärtan.

Flera bilder tillsammans

Duon har också publicerat bilder av sig själv när de umgås tillsammans med Camilla Läckberg, 44, och hennes make Simon Sköld, 32.

När Martina Haag själv fyllde 55 år tidigare i juni, så hintade hon om att det skulle firas med klackarna i taket ihop med nära och kära.

– Om jag känner mig själv rätt kommer jag att panikringa in mina kompisar på spontanfest i sista sekunden, säger hon i DN.

Expressen har sökt Martina Haag och Viktor Frisk.

https://www.instagram.com/p/BvhfvIQl5Hl/https://www.instagram.com/p/BuePsw3F5hB/https://www.instagram.com/p/Bj-M_P7gYer/https://www.instagram.com/p/BoO8iRtnWsK/https://www.instagram.com/p/Brx9q-plo3f/https://www.instagram.com/p/ByZ0dVhoPtj/https://www.instagram.com/p/Bl_GLQsnHZk/

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.