Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Martina Haags drastiska kärleksbeslut med männen

Vem är Martina Haag?
Förutom arbetet med nya boken är Martina Haag nästa år också aktuell med en film, som hon och William Spetz har skrivit manus till. Felix Herngren regisserar. I rollerna syns bland andra hon själv samt Sven Wollter, Marianne Mörck och Tomas von Brömssen.Foto: Johanna Åkerberg Kassel / Johanna Åkerberg Kassel
Kärleksryktet om Viktor Frisk och Martina Haag är falskt enligt båda två.
”Jag kommer aldrig mer utsätta mig för att stå och vara världens ledsnaste i kassan på Ica”, säger Martina Haag.Foto: OLLE SPORRONG
Martina Haag vill aldrig mer göra sitt kärleksliv så pass offentligt som skilsmässan med Erik Haag blev. Foto: OLLE SPORRONG
Peter Magnusson och Martina Haag bildade ny duo i ”På spåret”.

Martina Haags äktenskap med Erik Haag kraschade inför öppen ridå – och hon har själv skrivit en skilsmässobok om en smärtsam separation.

Nu berättar den bästsäljande författaren och tv-profilen om hur det går med dejtandet och att hon aldrig mer ska visa upp sitt kärleksliv i offentligheten igen.

– Jag kommer aldrig mer utsätta mig för att stå och vara världens ledsnaste i kassan på Ica, säger hon till Expressen Hälsoliv.

2014 gick Martina Haag, 55, igenom en uppslitande skilsmässa med Erik Haag, 52. Paret var ett av Sveriges mest kända, bland annat medverkade de i ”På spåret” tillsammans, och när äktenskapet kraschade fick det stor uppmärksamhet.

Året där på gav Martina Haag ut den fiktiva boken ”Det är något som inte stämmer”. Den fick ett mycket gott mottagande, sålde bra och Martina Haag själv berättade öppenhjärtigt i ”Skavlan” om bokens tillkomst.

– Folk kommer fram och säger att ”vet du, den här boken räddade mig”, berättade hon nyligen för Expressen på Bokmässan i Göteborg.

Nu är Martina Haag aktuell med ”10 anledningar att inte bjuda hem folk (och 10 sätt att göra det ändå)” som innehåller allt från recept till tips på hur man ställer till med festligheter hemma.

Efter deltagandet i ”Let's dance” har Martina Haag har också blivit omskriven för fester med champagne. Hon har under sommaren dykt upp på partybilder på Instagram. Inkluderande en pool, unga män och en stor uppblåsbar flamingo.

Martina Haag umgås gärna med artisten Viktor Frisk och andra nya vänner.

På artistens Viktor Frisks, 24, Instagram har han delat med sig av just den händelsen. Martina Haag står i bikini med armarna i luften tillsammans med ett gäng yngre killar.

”Hallå! Hur mycket saknar man inte det här?”, skriver Viktor Frisk till bilden.

Att han och Martina Haag skulle ha haft en romans har hon bestämt förnekat.

– Mitt förra år var det som jag kallat för ett Las Vegas-år, det var som att flyta runt i tillvaron på en jättestor rosa flamingo. Jag gjorde en massa roliga saker med kompisar, ”Let's dance” och roliga jobb, har hon berättat för Aftonbladet Söndag.

Vad är då hennes kärleksstatus i dag?

Till Hälsoliv säger hon:

– Ha, ha, ha! Där kom den frågan. Det som är så roligt är att jag har tagit ett beslut att jag aldrig mer ska prata om mina relationer. Jag kommer aldrig mer utsätta mig för att stå och vara världens ledsnaste i kassan på Ica, titta upp på de jävla löpsedlarna och säga till mig själv: ”Jag ska inte börja gråta, jag ska köpa mat till ungarna, jag ska inte börja gråta...” Så tittar man upp och ser: ”Kärlekssagan är över”. Och så en ful bild på sig själv. Aldrig, aldrig, aldrig, aldrig att jag utsätter mig för det. Så svaret på hur det går med pojkarna är att jag kommenterar inte mina kärleksrelationer, säger Martina och ler.

Och du och Peter Magnusson är bara vänner?

– Ha, ha, jag kommenterar inte mina killar. Det var ett väldigt fiskande.

Peter Magnusson om vänskapen med Martina Haag