Martina och Erik Haag håller ihop trots mycket gräl. Foto: Christian Örnberg
Martina och Erik Haag håller ihop trots mycket gräl. Foto: Christian Örnberg

Martina Haag om äktenskapet med Erik

Publicerad
Uppdaterad
Skrattet håller ihop Martina och Erik Haags förhållande. Men efter 16 år tillsammans har de fortfarande sina duster.
- Jag vill skilja mig flera gånger i månaden, säger Martina Haag till tidningen Leva.
Succéförfattarinnan Martina Haag, 46, har gått igenom alla kriser du kan tänka dig. Karriärskris, kärleks-kris, 30-årskris, 40-årskris och småbarnskris men hon har alltid kommit ut hel på andra sidan. Skrattet och humorn har alltid varit en viktig del, inte minst i äktenskapet med komikern Erik Haag, 42.

Skrattar ihop

- Jag är absolut ingen bra äktenskapsrådgivare. Både Erik och jag är urdåliga på att lösa problem, vi sopar dem under mattan, säger hon till tidningen Leva.
I stället blir paret "skitarga" på varandra och gormar och skriker till det går över. Samtidigt är de duktiga på att skratta tillsammans och ha roligt, trots att de tycker olika om allt utom barnuppfostran och politik.
- Det finns ingen jag kan bli så jävla arg på som Erik, jag vill skilja mig flera gånger i månaden, säger Martina. Erik, Diana och Martina. Foto: Tommy Pedersen
- Men fortfarande tycker jag att han är fantastiskt snygg, jag kan nästan bli generad ibland av att det står en sån snygg man hemma i mitt kök, fortsätter hon.

Tilsammans i 16 år

Paret har varit tillsammans i över 16 år och trots alla kriser är hon lycklig.
- Hela min framgång bygger på mina misslyckanden. Om inte jag hade haft den uppväxt jag haft, om inte tonårstiden hade varit för jävla jobbig, om inte min skådiskarriär varit så lökig och mitt singelliv så miserabelt - då hade allt det här aldrig hänt, säger hon.

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Till Expressens startsida

Mest läst i dag