Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Martin Stenmarck dansade naken

Martin måste äta var tredje timme för att inte bli nedstämd. Han berättar också om sin nakendans på Stureplan!

Artisten Martin

Stenmarck, 34, har den senaste tiden haft fullt upp med showen "Ladies night" som varit utsåld precis under hela turnén. Nu släpps hans nya skiva "9 sanningar och en lögn" och singeln "7milakliv" ligger etta på nästan varenda lista och sålde Guld efter tre veckor. Men han har även många rykten liggandes i bagaget. Till Borås tidning bekräftar han några.

Naken på Stureplan

- Jag har dansat naken uppe på svampen på Stureplan i Stockholm. Det var något jag lovade mig själv att göra om jag vann Melodifestivalen. Rykten säger också att artisten helst av allt äter hummer. - Det stämmer också. Jag äter en måltid var tredje timme, annars blir jag utan energi och nedstämd, säger han till tidningen.

Väntar barn

Den bejublade showen "Ladies night" hade sin sista föreställning för några dagar sen i Sundsvall. Samtidigt väntar sambon Hanna Hedlund parets andra barn. Sen tidigare har de redan lilla Ida, 2,5 år. - Jag satte mig direkt i ett plan från Sundsvall, för att komma hem ifall det skulle börja hända saker på barnfronten. Tjejerna låg och sov så sött när jag kom hem, skriver Martin i sin blogg.