Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Martin Melin gifter sig med Camilla Läckberg

Vi bevakar de största händelserna och sänder live varje dag.
Efter månader av planering var det i går äntligen dags för deckardrottningen Camilla Läckberg att gifta sig med Martin Melin.
Foto: PRIVAT

Efter månader av planering var det i går äntligen dags för deckardrottningen Camilla Läckberg att gifta sig med sin polis. 

 Det blev en fantastisk fest.

 -  Frågan är om slottet står kvar i morgon, skrev Martin Melin på sin blogg.

 I går ägde drömbröllopet mellan Camilla Läckberg och "Robinson"-vinnaren Martin Melin rum ute på vackra Häringe slott söder om Stockholm. 

 Bland gästerna syntes före detta allsångsledaren Bosse Larsson, radioprofilen Gert Fylking, sångerskan Sarah Dawn Finer, programledaren Agneta Sjödin och fotografen Bingo Rimér med frun Katrin Zytomierska.

 Jonas Gardell sjöng en sång för de nygifta och sedan fortsatte festandet på slottet där Thomas "Orup" Eriksson var hemlig underhållare.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.