Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Martin Melin gifter sig med Camilla Läckberg

Efter månader av planering var det i går äntligen dags för deckardrottningen Camilla Läckberg att gifta sig med Martin Melin.Foto: PRIVAT
Efter månader av planering var det i går äntligen dags för deckardrottningen Camilla Läckberg att gifta sig med sin polis.
Det blev en fantastisk fest.
- Frågan är om slottet står kvar i morgon, skrev Martin Melin på sin blogg.
I går ägde drömbröllopet mellan Camilla Läckberg och "Robinson"-vinnaren Martin Melin rum ute på vackra Häringe slott söder om Stockholm.
Bland gästerna syntes före detta allsångsledaren Bosse Larsson, radioprofilen Gert Fylking, sångerskan Sarah Dawn Finer, programledaren Agneta Sjödin och fotografen Bingo Rimér med frun Katrin Zytomierska.
Jonas Gardell sjöng en sång för de nygifta och sedan fortsatte festandet på slottet där Thomas "Orup" Eriksson var hemlig underhållare.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.