Gå till innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Marie Plosjö gravid: "En ny fas i mitt liv"

Vi bevakar de största händelserna och sänder live varje dag.
I dag satsar Marie Plosjö på konsten från sin nya bas på Kanarie­öarna, men planerar att pendla till Skåne på somrarnaa med den lilla familjen.

Tidigare Playboy-modellen Marie Plosjö, 36, är gravid.

Marie och fästmannen Michel Alberti ­väntar barn till hösten.

- Det känns fort­farande nytt för mig, en ny fas i mitt liv, säger Marie till EXTRA.

Marie Plosjö blev rikskändis efter sin medverkan i dokusåpan "Paradise hotel" och för sina utvik i bland annat Playboy.

I dag lever hon ett helt annat liv och satsar på sin konst från sin nya bas på Kanarieöarna.

I Playa del Aguila ägnar Marie mesta tiden åt att måla, men hon är också redaktör för lokalbladet­ Kanariska­ Nyheter, ­driver en blogg och jobbar med olika idrottsevenemang.

Fick astma

- Under en period målade jag i olja i min lilla etta i Stockholm och utvecklade astma. Det var då vi bestämde oss för att flytta vår bas till Kanarieöarna, berättar hon för Extra.

- Och faktiskt, min ­astma försvann.

Under påsk­helgen ställde Marie Plosjö ut sina målningar och litografier på ett galleri i centrala Malmö.

Det är alster i starka färger, ofta med hjärtan och kvinnor som motiv. Självporträtt?

- Tja, stora ­svulstiga bröst och runda former dominerar på flera av mina tavlor, det hänger väl ­samman med den man själv är.

I dag vill hon helst inte förknippas med sitt tidigare liv som glamourmodell även om hon inte skulle tacka nej till nya nakenbilder. "Bara det känns rätt".

Ska pendla

I framtiden ska Marie, fästmannen Michel och parets bebis pendla mellan Kanarie­öarna och Sverige.

- Vi har köpt ett hus i skånska Röstånga där vi kommer att bo under den period då det är lite ­varmare i Sverige, säger Marie.

MARIE PLOSJÖ

Ålder: 36. familj: Fästmannen Michel Alberti. Bor: Playa del Aguila och skånska Röstånga. Karriär: Tidigare glamourmodell i Playboy, Slitz, FHM, Moore. Även jobbat som hudterapeut, makeup-artist, klubbvärdinna och konferencier. Aktuell: Har nyligen ställt ut i samband med konst­rundan i Skåne, siktar på att ställa ut i Göteborg framöver.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.