Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Marie Plosjö gravid: "En ny fas i mitt liv"

I dag satsar Marie Plosjö på konsten från sin nya bas på Kanarie­öarna, men planerar att pendla till Skåne på somrarnaa med den lilla familjen.

Tidigare Playboy-modellen Marie Plosjö, 36, är gravid.

Marie och fästmannen Michel Alberti ­väntar barn till hösten.

- Det känns fort­farande nytt för mig, en ny fas i mitt liv, säger Marie till EXTRA.

MARIE PLOSJÖ

Ålder: 36. familj: Fästmannen Michel Alberti. Bor: Playa del Aguila och skånska Röstånga. Karriär: Tidigare glamourmodell i Playboy, Slitz, FHM, Moore. Även jobbat som hudterapeut, makeup-artist, klubbvärdinna och konferencier. Aktuell: Har nyligen ställt ut i samband med konst­rundan i Skåne, siktar på att ställa ut i Göteborg framöver.

Marie Plosjö blev rikskändis efter sin medverkan i dokusåpan "Paradise hotel" och för sina utvik i bland annat Playboy.

I dag lever hon ett helt annat liv och satsar på sin konst från sin nya bas på Kanarieöarna.

I Playa del Aguila ägnar Marie mesta tiden åt att måla, men hon är också redaktör för lokalbladet­ Kanariska­ Nyheter, ­driver en blogg och jobbar med olika idrottsevenemang.

Fick astma

- Under en period målade jag i olja i min lilla etta i Stockholm och utvecklade astma. Det var då vi bestämde oss för att flytta vår bas till Kanarieöarna, berättar hon för Extra.

- Och faktiskt, min ­astma försvann.

Under påsk­helgen ställde Marie Plosjö ut sina målningar och litografier på ett galleri i centrala Malmö.

Det är alster i starka färger, ofta med hjärtan och kvinnor som motiv. Självporträtt?

- Tja, stora ­svulstiga bröst och runda former dominerar på flera av mina tavlor, det hänger väl ­samman med den man själv är.

I dag vill hon helst inte förknippas med sitt tidigare liv som glamourmodell även om hon inte skulle tacka nej till nya nakenbilder. "Bara det känns rätt".

Ska pendla

I framtiden ska Marie, fästmannen Michel och parets bebis pendla mellan Kanarie­öarna och Sverige.

- Vi har köpt ett hus i skånska Röstånga där vi kommer att bo under den period då det är lite ­varmare i Sverige, säger Marie.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.