Barbara Walters, Mariah Carey, Nick Cannon samt tvillingarna Moroccan Scott och Monroe på en bild från den intervju som ska sändas i amerikansk tv. Foto: Donna Svennevik
Barbara Walters, Mariah Carey, Nick Cannon samt tvillingarna Moroccan Scott och Monroe på en bild från den intervju som ska sändas i amerikansk tv.  Foto: Donna Svennevik

Mariah Careys tvillingar gör tv-debut

Publicerad
Uppdaterad
Det tog inte lång tid.
Men nu har tvillingarna gjort tv-debut.
I en sällsynt intervju ska världen få lära känna Mariah Careys och Nick Cannons söta barn.
Det är den kända tv-personligheten Barbara Walters som har blivit bjuden till Mariah Careys och Nick Cannons lyxlägenhet på Manhattan.
Naturligtvis har Walters med sig kamerorna och på fredag kommer intervjun med sångerskan och hennes make att sändas i amerikansk tv, skriver People.com.
I en miniliten teaser får Mariah Carey frågan om litar på sin Nick.
- Ibland, svarar hon då.
Men än mer spännande är att Mariah och Cannon visar upp sina tvillingar Moroccan Scott och Monroe, som de stolta föräldrarna kallar Roc och Roe.

Lyssnade på känd låt

Pojken och flickan föddes på sina föräldrars bröllopsdag, den 30 april. Flickan Monroe kom först, men strax därefter tittade pojken Moroccan Scott fram.
Mariah Careys talesperson Cindi Berger berättade då för nyhetsbyrån AP att Nick Cannon varit så nervös inför förlossningen att han hamnade på fel avdelning och att en sjuksköterska fick guida honom till BB.
Berger avslöjade även att paret lyssnade på Mariah Careys världsberömda låt ”We belong together” efter att tvillingarna fötts.

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Till Expressens startsida

Mest läst i dag