Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Maria Montazami: "Jag är ju så lång"

SKRÄMD. Jan Guillou vågar inte upprepa författar­kollegan Camilla ­Läckbergs misstag att göra sig ovän med Maria Montazami.
Foto: Ylwa Yngvesson
- Jag är ju så ­otroligt lång och jag tror att han kände sig lite ­obekväm, säger Montazami.
Foto: Christer Wahlgren

Han skräder inte orden och är en van debattör.

Men det finns en ­person som Jan Guillou fruktar: Maria Montazami.

- Jag är ju så ­otroligt lång och jag tror att han kände sig lite ­obekväm, säger Montazami till EXTRA.

I augusti publicerade Camilla Läckberg, 39, en uppmärksammad kommentar om Maria Montazami, 47, på sitt Instagramkonto. Där kritiserade hon Hollywood-frun för att visa upp en falsk bild av sig själv.

- Hon är en diva. Det har totalt gått henne åt huvudet, sa Camilla till Expressen.

"Kan inte undgå"

Jan Guillou, 69, kunde senare inte låta bli att undra om det var så smart av Läckberg att ge sig in i ett bråk med Maria Montazami. Guillou själv skulle aldrig ge sig på någon Hollywoodfru.

- Om man är kvällstidningsläsare, kan man inte undgå att lägga märke till bråken. Är det någon man inte ska mucka med offentligt är det Hollywoodfruarna, säger Jan Guillou till Extra, och hävdar att han aldrig ­kollar på programmet.

"Helt ofarlig"

Men Maria Montazami förstår inte vad han fruktar.

- Jan behöver inte vara rädd. Jag är helt ofarlig. Jag tycker han är världens gulligaste, säger Maria till Extra.

Enligt Montazami är Guillous fru, Ann-Marie Skarp, i själva verket en riktig "Svenska Hollywoodfruar"-fantast.

- Jag har faktiskt träffat Jan Guillou och hans fru, och hon blev superlycklig när hon såg mig. Men han... jag är ju så otroligt lång och jag tror att han kände sig lite obekväm. Men han behöver absolut inte vara rädd. Att bråka med mig är lika med noll.

FAKTA

FOTNOT: Författaren Jan Guillou är 175 centimeter lång. Hollywoodfrun Maria Montazami mäter 180 centimeter, utan klackar.

KÄLLA: PASSREGISTRET

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.