Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Måns och Marie har gjort slut

Måns Zelmerlöw beskriver den senaste tiden som väldigt jobbig.
Foto: Sven Lindwall

Efter Måns Zelmerlöws bejublade premiär som programledare för "Allsång på Skansen" kysstes han och Marie Serneholt framför kamerorna. 

Nu avslöjar paret att de gjorde slut för flera veckor sedan - de har redan flyttat isär. 

- Det är väldigt tungt, säger Måns. 

- Det är väldigt jobbigt. Åren vi har haft tillsammans har varit de finaste i mitt liv, säger Marie.

När Måns Zelmerlöw, 25, och Marie Serneholt, 28, blev tillsammans under våren 2008 pratades det om det perfekta paret.

 Två av Sveriges hetaste singlar, båda framgångsrika artister, hade funnit varandra.

 Sedan dess har de varit en maktfaktor i svenskt nöjesliv, något som kulminerat i år då Marie ledde Melodifestivalen och Måns fick jobbet som programledare för ”Allsång på Skansen” – två av Sveriges största underhållningsprogram.

Väldigt tungt

 Paret har också alltid stöttat varandra – efter Måns premiär på Skansen mötte Marie honom med mängder av kyssar bakom scenen efter sändningen.

 De senaste veckorna har dock Marie Serneholt inte synts till på Skansen.

 Måns Zelmerlöw stod i går i direktsändning och sa att det var en fantastisk kväll – vad tittarna inte visste var dock att han privat gått igenom en väldigt tung tid.

 När kamerorna slocknat berättar han för Expressen:

 – Jag vill att ni ska vet att jag och Marie inte längre är ett par. Hon är fortfarande min närmaste och bästa vän men det är så att gnistan inte finns kvar, säger Måns.

 Han berättar att uppbrottet kom ”för några veckor sedan” – de var dock tillsammans när han gjorde sitt första program på Skansen.

"Fantastiskt nära vänner"

 Måns Zelmerlöw beskriver den senaste tiden som väldigt jobbig.

 – Det är väldigt tungt så klart. Men vi har kommit fram till att det är så här det är, det är ett gemensamt beslut. Det är väldigt tråkigt men så är det, säger han.

 – Åren vi har haft tillsammans har varit de finaste i mitt liv och vi kommer att fortsätta vara vänner, säger Marie till Expressen.

 – Vi är fantastiskt nära vänner och kommer att fortsätta vara det, säger Måns.


Läs mer i dagens Expressen.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.