Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Magdalena Graaf avslöjar sin sanning om Hedman

Magdalena Graaf berättar om uppbrottet med Magnus Hedman. Foto: /IBL / /IBL
Magdalena Graaf och Magnus Hedman var ett av Sveriges hetaste kändispar under början av 00-talet. Foto: MARIA STEEN
Foto: IBL BILDBYRÅ

Magdalena Graaf och Magnus Hedman var ett av Sveriges hetaste kändispar under början av 00-talet. 

Parets skilsmässa 2006 blev smutsig - men i dag menar Graaf att deras relation är bättre än någonsin. 

– Men länge var det en skitskilsmässa, säger Magdalena Graaf till Topp Hälsa. 

Mediaprofilen Magdalena Graaf, 42, och före detta fotbollsproffset Magnus Hedman, 45, träffades på Gotland sommaren 1998 och gifte sig året efter. 

Då jobbade Magdalena Graaf som en eftertraktad glamourmodell och popartist, tillsammans med sin syster Hanna Graaf. Magnus Hedman var en av Sveriges största fotbollshjältar. 

Paret blev snabbt ett av Sveriges mest omskrivna och likaså blev deras skilsmässa, som blev en bråkig historia. 

Nu berättar Magdalena Graaf för tidningen Topp Hälsa att det forna kändisparet har lagt bråken på hyllan och i dag har en god relation till varandra. 

– Bättre än någonsin, säger hon och fort­sätter: 

– Men länge var det en skitskilsmässa. Alla de här professionella idrottsmännen blir lätt enormt egocentriska och det funkar inte på mig, säger hon till tidningen. 

Magdalena Graaf och Magnus Hedman har sönerna Tristan Hedman och Lancelot Hedman tillsammans. Graaf har även sönerna Charlie Fabian Larsson och Louie tillsammans med sin sambo Filip Larsson och sedan tidigare har hon sonen Isak Graaf som omkom 2014.

 

LÄS MER: Graafs nya miljonvilla – efter stora husfiaskot 

 

Magdalena Graaf: "Till och med varit skilsmässovarning"

Magdalena Graaf är i dag förlovad med Filip Larsson, 44. Paret bor i en lyxig villa i en av Stockholms mest exklusiva förorter. För tidningen berättar Graaf att paret har det väldigt roligt tillsammans, men att det också dyker upp en del småtjafs.

– Jo, för sjutton. Jag kan bli irriterad på att han jobbar mycket och inte riktigt fattar vilket lass jag drar här hemma med barnen. Någon gång har det väl till och med varit skilsmässovarning. Men sedan tittar vi på varandra och säger: ”Äh, vi är för gamla för det här” och så blir vi sams igen. På det taget har vi väldigt kul ihop. 

Hon säger att Filip är en bra man för henne just eftersom att han är så lugn och skötsam – motsatsen till Magdalena.  

– Han brukar säga att han varje morgon vaknar i manegen hos Cirkus Scott. Samtidigt har han lärt sig att ta udden av mina knäppaste planer. "Jag ska köpa en husbil", säger jag och han svarar: "Vilken utmärkt idé". Då är det inte lika roligt att vara rebellisk, säger hon till Topp Hälsa. 

Expressen har sökt Magdalena Graaf.