Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Madonna behåller sina tandsmycken

Vi bevakar de största händelserna och sänder live varje dag.
Madonna har fått mycket kritik för sina diamantbeströdda tänder - men själv gillar hon sina glänsande gaddar: "De är här för att stanna", skriver hon på Instagram.
Foto: AP/Instagram Madonna

Nu biter Madonna ifrån.

Och hon gör det med sina nya diamantbeklädda tänder som mött stark kritik.

"De är här för att stanna!" skriver hon på sin Instagram.

Det har tidigare varit en populär accessoar bland framför allt rappare. Men nu har även popdrottningen Madonna, 55, hittat till så kallade "grillz" - tandsmycken i guld eller silver och gärna med diamanter.

Lagom till sin födelsedag skaffade stjärnan de nya smyckade tänderna - och sedan dess har de blivit vida uppmärksammade.

Och kritiserade.

Men nu biter Madonna ifrån med sina diamantbeströdda. På sin Instagram förklarar hon att tandsmycket är här för att stanna.

"De är här för att stanna! Så det så! Om du inte gillar det, följ mig inte!" skriver sångerskan till en bild där hon ler med sin glänsande mun.

Nära 20 000 personer hade gillat bilden under måndagseftermiddagen, en timme efter att den lades upp. Och i kommentarerna fortsätter både stöd och hån.

Tidigare har Madonna lagt upp flera närbilder på tänderna - och bland annat skrivit:

"Hata inte mig. Hata mina grillz".

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.