Madeleine och Jonas privata kärleksbilder

Vi bevakar de största händelserna och sänder live varje dag.
Foto: Laila Duran/Scanpix

Madeleine och Jonas privata kärleksbilder! Wow, kolla Madeleine och Jonas. 

Så här har du garanterat aldrig tidigare sett prinsessan och hennes fästman. 

Nu - efter förlovningen - vågar de visa upp sina privata festbilder.

Kungen hade blivit rasande. Mamma Silvia hade inte heller uppskattat bilderna. Men nu när Jonas Bergström äntligen har fått sin prinsessa så kan de för första gången visa upp sina privata festbilder. De är tagna redan för fyra år sedan vid kungakusinen Gustaf Magnusons

 30-årsfest i Stockholm. Det var gustavianskt tema och kungabarnen var hedersgäster vid Ulriksdals slott. 

Hedersgäster

 Madeleine Jonas Bergström var hedersgäster, men vid den här tiden var deras förhållande långt från officiellt. I den fina kungliga världen passar det sig inte då att man visar upp sig tillsammans. Jonas Bergström smugglades därför in på kalaset och först inne på slottet fick han träffa sin sessa. Bilderna på paret är tagna i trädgården, strax före festen började. Mina små spioner på kalaset avslöjar att det var Madeleine som ville ha bilden

 ihop med sin älskade Jonas. Även Victoria och Daniel var inbjudna till maskeraden - de var också klädda i 1700-talskostymer med tillhörande peruker. Efter att Madeleine hade poserat ihop med sin Jonas passade också Victoria på att göra samma sak ihop med Daniel.

Inlåsta

 Fram tills nu har bilderna varit inlåsta i ett skåp på slottet. Men efter förlovningen beslutade lillsessan Madeleine att alla skulle få se deras privata kärleksbilder.Visst är de häftiga? 

 Som jag tidigare har sagt:

 Jonas Bergström passar i vad som helst. Killen är ju mer kunglig än de kungliga själva.


Foto: Laila Duran/Scanpix


Foto: Laila Duran/Scanpix

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.