Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Madeleine avslöjar detaljer om bröllopet

Vi bevakar de största händelserna och sänder live varje dag.
Den 8 juni vigs prinsessan Madeleine och Chis O'Neill i Slottskyrkan på Kungliga slottet.
Foto: Jonas Borg/Kungahuset.se

Bröllopet mellan prinsessan Madeleine och Chris O'Neill närmar sig.

Den 8 juni vigs paret i Slottskyrkan på Kungliga slottet.

I en intervju på Hovets hemsida berättar nu prinsessan fler detaljer om bröllopet.

- Precis som min mamma och min syster kommer jag att ha brudnäbbar, säger Madeleine i intervjun.

Prinsessan Madeleine och Chris O'Neill gifter sig den 8 juni i Slottskyrkan på Kungliga slottet. Planeringen är i full gång knappt fyra månader före vigseln. I en intervju på Hovets hemsida berättar nu prinsessan fler detaljer kring ceremonin.

- Tänk att det är mindre än 4 månader kvar! Tiden går fort när man har roligt. Vi planerar för fullt, säger prinsessan i intervjun.

Inga brudtärnor

Dessutom avslöjar Madeleine att hon kommer att följa samma tradition som drottning Silvia och kronprinsessan Victoria och ha brudnäbbar på bröllopet.

- Chris kommer att ha en bestman vid sin sida men jag kommer inte att ha brudtärnor. Precis som min mamma och min syster kommer jag att ha brudnäbbar, det är en bröllopstradition som jag gärna vill föra vidare, säger hon.

Bröllopet kommer att äga rum på eftermiddagen den 8 juni och därefter kommer en middag att hållas på Drottningholms slott. Prinsessan berättar att gästlistan är klar och att inbjudningskorten kommer att skickas ut före den 1 april.

Inte klart om tv-sändning

Madeleine har tidigare sagt till Expressen att "Självklart så ska svenska folket få ta del av vårt bröllop" men enligt den nya intervjun har något definitivt beslut om tv-sändning inte fattats ännu.

- Vi vill göra vårt bröllop så tillgängligt som möjligt. Men ett definitivt besked om hur det kommer att sändas är inte riktigt klart än, säger hon.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.