Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Lögnerna kändisarna helst vill glömma

Victoria Beckham, Lance Armstrong, Milli Vanilli och Reese Witherspoon är några av alla stjärnor som valt att inte berätta hela sanningen... Foto: STELLA PICTUTES/ALL OVER PRESS/Michael Putland/Planet Photos

"Vet du vem jag är?", sa Reese Witherspoon då hon stoppades av polisen och drog sedan till med en gravidlögn.

Och hon är inte ensam - här är lögnerna som kändisarna helst vill glömma.

"Vet du vem jag är?"

Det klassiska citatet drog Reese Witherspoon ur sig då maken Jim Toth greps för rattfylla nyligen. Hon fortsatte med att dra en lögn om att hon var gravid. I maj bad stjärnan om ursäkt för det hela. "Jag fick panik", skrev hon.

 

"Jag hade ingen sexuell relation med den kvinnan"

Så sa Bill Clinton om affären med Monica Lewinsky. Till slut fick han dock erkänna att han fått oralsex.

 

Kate och kokainet

Supermodellen Kate Moss försökte i åratal hålla uppe en image som renlevnadsmänniska och förnekade gång på gång drogmissbruk. Sedan fångades hon flera gånger på bild med kokain - och imagen var bortblåst.

 

Tvingades erkänna

Lance Armstrong klarade drogtester och höll god min i åratal. När han till slut åkte dit tvingades han också erkänna allt för Oprah Winfrey i januari.

 

Lohans lögner

Lindsay Lohan är expert på att ljuga. Och hon gör det ofta för polisen. Från att förneka en halsbandsstöld till bilolyckan där hon länge hävdade att hon inte satt bakom ratten. Men lagens långa arm kommer alltid ikapp henne.

 

Oskuldslögn

Britney Spears blev Disney-stjärna och talade varmt om att inte ha sex innan giftermål. Till slut erkände hon dock sina synder för W Magazine.

 

Vägrade bli gammal

Geri Halliwell utgav sig för att vara fem år yngre än vad hon egentligen var när bandet Spice Girls bildades 1990. För vem vill vara en Spice Woman?

 

"De är äkta!"

Victoria Beckhams bröst är äkta. Det hävdade sångerskan i många år. Till slut kom dock sanningen, då People fann papper på operationen i en polisrapport 2005.

 

Bröllopslögn

2011 annonserade skandalstjärnan Tara Reid att hon gift sig. Senare kom det dock fram att hon inte alls var det. Så kan det gå.

 

Upptäcktes av Vanity Fair

Sandra Bullock ljög också hon om sin ålder i åratal - innan tidningen Vanity Fair kom på henne. "Efter ett tag vet man inte hur gammal man är, för man har ljugit så många gånger", sa hon till tidningen.

 

Liv Tylers pappa var någon annan

Liv Tyler växte upp i tron om att rockaren Todd Rundgren var hennes pappa. Men senare fick hon veta sanningen: Steven Tyler var fader. Liv bytte namn och tog ett steg upp i rockhierarkin.

Vem ljög? Hennes mamma.

 

Polisrapport avslöjade åldern

Nicki Minaj hamnade i en polisrapport efter en incident på ett hotell i Dallas 2011. Och i rapporten kom det fram att hon var 28 år - inte 26 som hon hävdat.

 

Fattig eller inte?

Rapparen Tyga har hävdat att han växte upp fattigt i hårda Compton. Men i ett klipp som TMZ kom över berättade stjärnan att hans föräldrar var rika, körde Range Rovers och döpte honom efter Tiger Woods. Tyga har i efterhand hävdat att föräldrarna bara var rika under den speciella perioden då klippet spelades in. Ok.

 

Ljög om Bieber-gåva

Sean Kingston dök upp i en kromad sportbil av märket Fisker Karma - och sa att han fått den av sin goda vän Justin Bieber. Det hade han inte, den var bara till låns.

 

Dolde förflutet som fängelsevakt

Rick Ross är gangsta - och då ska man inte ha ett förflutet som fängelsevakt. Därför försökte stjärnan dölja det hela. Till slut dök bilder upp på honom i uniform och han tvingades erkänna.

 

Milli Vanilli blev av med Grammis

Milli Vanilli vann en amerikansk Grammis och hyllades av en hel dansvärld. Sedan kom det fram att den tyska duon aldrig sjungit en ton. Grammisen återtogs och fansen förlät inte.

 

 

 

Källa: Radar Online, TMZ, Madame Noir, The Sun.