Linda Bengtzing har fått sitt andra barn: "Hämtningen blev lyckad!" Foto: Sanna Dolck
Linda Bengtzing har fått sitt andra barn: "Hämtningen blev lyckad!" Foto: Sanna Dolck

Linda Bengtzing har blivit mamma

Publicerad

Artisten Linda Bengtzing, 39, har fått tillökning i familjen.

Lagom till advent kom Lindas andra barn, skriver Aftonbladet.

- Välkommen efterlängtade unge, skriver sångerskan på Twitter.

Det var natten till måndag som melodifestivalaktuella Linda Bengtzing berättade den stora nyheten på Twitter. Äntligen har hon och pojkvännen Peter Ståhlgren fått deras efterlängtade barn, och det blev en liten pojke.

- Hämtningen blev lyckad! När ni skålar i adventsglögg skålar vi i champagne denna dag! skriver hon.

Linda har sedan tidigare en fyraårig dotter.

I sitt inlägg på Twitter har sångerskan publicerat en bild där hon fotat en lapp till sin dotter med texten "nu åker vi och hämtar lillebror, spännande va? Vi ses när du öppnat julkalendern (eller kanske två luckor). Älskar dig, du är vårat bästa".

Linda Bengtzing har varit förberedd på födseln. Redan några dagar innan sonen kom la hon upp en bild på Twitter där hon har fotat en packad väska och en bilbarnstol för bebisar.

- Kom älskade unge kom! twittrade hon då.

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Till Expressens startsida

Mest läst i dag