Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Lena PH:s okända sida – nu berättar hon sanningen

Lena Philipsson berättar om hur många människor förväntar sig att hon är likadan på scen som privat – något som inte alltid stämmer, enligt henne själv. Foto: PELLE T NILSSON / STELLA PICTURES - PELLE T NILSSON
”Jag stryker oftast längs med väggarna och försvinner in i tapeten, vilket säkert är en stor besvikelse för väldigt många människor som har höga förväntningar på vem man ska vara”, sa hon nyligen i ”Zia och Nessvold i P3”. Foto: SVEN LINDWALL
Lena Philipsson och Orup på scenen tillsammans. Foto: MATS ENDERMARK

På scen och i sociala medier showar Lena Philipsson loss – men faktum är att hon är ganska tyst i privatlivet. 

Nu avslöjas Lena Philipssons okända sida.

– Jag stryker oftast längs med väggarna och försvinner in i tapeten, vilket säkert är en stor besvikelse för väldigt många människor som har höga förväntningar på vem man ska vara, sa hon nyligen i "Zia och Nessvold i P3". 

Lena Philipsson, 52, är en kvinna med många talanger. Efter många hits gör hon också succé i tv-rutan. Under hela december kan vi följa henne som överklassdamen "Lussan" i SVT:s julkalender "Storm på lugna gatan". 

"Det gör ont"-artisten delar också med sig flitigt av sitt liv på sociala medier, och under den senaste tiden har hon delat med sig av flera heta bilder. 

På en av bilderna står hon tätt ihop med Thomas "Orup" Eriksson, 60. 

Under "Orups" 60-års där de sjöng tillsammans blev Orup märkbart berörd av Lena Philipssons talang och utbröt: 

– Lena Magdalena Philipsson. Vad säger man? Herre jösses!

En annan bild är på artisten själv där hon står framlutad mot kameran och sjunger in i micken. Bilden har hon taggat med #bomberochgranater och #anfallärbästaförsvar. 

 

 

https://www.instagram.com/p/BrIBwlYHsrt/?utm_source=ig_web_copy_link

Lena PH rädd för att göra andra besvikna

På scen verkar Lena Philipsson alltid självsäker och hon är ofta iklädd vågade kreationer, men faktum är att hon egentligen är ganska tyst – och känner en oro för att göra folk besvikna. 

Det berättade hon i "Zia och Nessvold i P3" i somras. 

– Jag missuppfattas ofta som blyg, men det handlar om personer som inte känner mig så väl som tror att jag ska göra stor entré. Jag stryker oftast längs med väggarna och försvinner in i tapeten, vilket säkert är en stor besvikelse för väldigt många människor som har höga förväntningar på vem man ska vara. De som känner mig vet vem jag är. Jag är mycket tryggare i dag i att vara tyst ibland och skojar när jag känner för det, säger hon.

Då berättade hon också om sin uppväxt och att hon i ung ålder ofta kände sig pressad i sociala sammanhang. 

I dag upplever hon att självförtroendet har växt men känner att hon är dålig på att mingla. 

– Jag kände mycket större press i yngre ålder, att ibland när man suttit tyst för länge så känner man att det är för sent för att prata under en middagsbjudning. Det är många i branschen som kanske egentligen är lite blyga, sa hon då och fortsatte: 

– Man spelar sin roll väl där man har utrymme, då jag vet vad jag ska göra. Mingelpartyn är väl det jag är sämst på, att mingla med folk. Jag bli jätteglad om jag får syn på någon som jag känner, och följer då efter som en igel.