Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Lars Norén skiljer sig

Lars Norén och Annika Hallin träffades på Riksteatern i början på 2000-talet och har varit gifta sedan 2007. Foto: Anna Bergkvist/Veronika Ljung-Nielsen

Lars Norén, 69, och skådespelerskan Annika Hallin, 45, går skilda vägar.

Paret lämnade in en ansökan om äktenskapsskillnad i tisdags. Det blir fjärde gången som den store dramatikern skiljer sig.

Lars Norén och Annika Hallin träffades på Riksteatern i början på 2000-talet och har varit gifta sedan 2007.

Sedan i tisdags väntar parets gemensamma skilsmässoansökan på behandling hos Stockholms tingsrätt.

De har begärt att skilsmässan inte ska föregås av betänketid. Handlingarna undertecknades av Annika Hallin den 23 november, och Lars Norén den 26 november.

Levt isär

Enligt ett särlevnadsintyg som skickats in tillsammans med skilsmässohandlingarna intygas det att makarna Norén levt åtskilda sedan 2002.

Annika Hallin berättade för DN 2009 om deras liv isär.

– Lars och jag lever inget vanligt liv i tvåsamhet utan är väldigt självständiga personer. Under de sex år vi var tillsammans innan vi fick barn har vi bott och arbetat på olika ställen. Det blev förstås skillnad sedan vår dotter kom och nu försöker vi turas om att ta ansvar. Jag får stor hjälp här hemma av mina nära och kära, sa hon då.

Känd dramatiker

Lars Norén, som tidigare varit gift tre gånger, är en av Sveriges mest kända dramatiker. Han är framför allt känd för sina tunga relationspjäser.

För den bredare publiken är Lars Norén kanske mest känd för sin föreställning "Sju tre", i vilken Malexandermördaren Tony Olsson hade en stor roll.

Annika Hallin har avböjt att kommentera skilsmässan. Expressen.se har även sökt Lars Norén för en kommentar.

Logga in för att följa

Det är gratis och går snabbt!