Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Lailas & Koroshs explosiva passion – nu berättar de

Bild: Peter KnutssonFoto: Copyright ©Peter Knutson All Rights Reserved. 0
”Vi är tajtare än någonsin” säger Laila Bagge till EXTRA.Foto: Laila Bagge/Instagram

Det skapade en del reaktioner när Laila Bagge träffade 18 år yngre Korosh Kananian – nu firar paret fem år, är kärare än någonsin och tar sitt förhållande till en ny nivå. 

I en intervju berättar paret om sin starka kärlek, samarbetet och framtidsdrömmarna.

När Korosh får frågan om vad som är det bästa med Laila, så är svaret:

– Hur lång tid har du?

2019 var ett stort år för Laila Bagge, 47, och Korosh Kananian, 29. Paret höll en storstilad fest, med band som uppträdde och en egen blåsorkester, för att fira fem år tillsammans. Bara några dagar senare lanserades deras skönhetsföretag Kolai.

– Vi har fått fantastiskt fin feedback. Det är speciellt roligt när det är ett så personligt projekt. Det var en hyllning till vårt förhållande när vi fyller fem år, säger Korosh Kananian.

Båda tycker att det har fungerat bra att jobba ihop med sin partner och Laila säger att de är duktiga på att separera affärer och privatliv – en läxa hon lärt sig efter sitt tidigare sju år långa äktenskap med TV4-profilen Anders Bagge, 51.

– Jag har lärt mig sedan tidigare. Jag jobbade ju med Anders när vi var gifta. Då var jag ung, så där har jag lärt mig mycket om hur man ska hantera olika saker när man är oense, säger Laila.

För oense blir även Laila och Korosh ibland – och han avslöjar hur paret löser en diskussion där de har olika åsikter.

– Det har varit riktigt kul att jobba ihop. Dels kommer vi närmare varande rent businessmässigt, men det har också varit enkelt då jag och Laila är väldigt lika i smak. Om det är något som vi är oense om så kompromissar vi och det är vi bra på, säger Korosh.

Laila om ålderskillnaden: ”Förlegat

När paret först träffades var det många som kommenterade på deras åldersskillnad på 18 år. Något som inte händer längre, säger de.

– Det kändes lite som att Sverige var ganska ovant. För mig är det ett så gammalt sätt att se det. Men folk bryr sig faktiskt inte längre, säger Laila.

– Det var väl när det var nytt, men nu har jag inte hört någonting. Det känns ganska förlegat, säger Korosh.

Korosh berättar att han aldrig har haft någon önskan om att vara i offentligheten.

– Det är klart att det var en annorlunda situation eftersom jag inte haft något med offentligheten att göra och aldrig haft några ambitioner att vara i det heller. Det var på både gott och ont, men det är Laila, det är inte jag. Vi har fått det att funka, säger han.

Efter fem år tillsammans tycker han inte att det är särskilt mycket som har förändrats i förhållandet.

– Man lär ju känna varandra mer och mer ju längre man är tillsammans, men vi klickade direkt, så det är inte så mycket som har förändrats. Det är typ exakt likadant, skrattar Korosh.

Vad tror du det är som gör att det funkar?

– Att vi är väldigt öppna med varandra. Det finns ingenting som vi inte berättar för varandra. Sedan är vi lika på många sätt och är vi olika så kompletterar vi varandra, säger han.

Vad tycker du är det bästa med Laila?

– Hur lång tid har du? Hon är envis och hela hennes mindset är att ingenting är omöjligt. Det är fascinerande och någonting som jag verkligen beundrar henne för.

Varken Laila eller Korsosh vill gifta sig. Bild: Peter KnutssonFoto: Copyright ©Peter Knutson All Rights Reserved. 0

Laila håller med om att det mesta är sig likt sedan de först träffades.

– Mycket har nog att göra med att vi kan prata om precis allting och ingen tar illa vid sig. Vår kommunikation är otrolig och det måste jag säga är A och O i ett förhållande. Så efter fem år är vi tajtare än någonsin. Han kan alla mina skavanker, precis som jag kan hans, säger hon.

Vad tycker du är det bästa med Korosh?

– Korosh har otroligt mycket humor. Men det bästa är nog att han kan se när han behöver fånga upp mig. Jag behöver inte säga något, utan han stöttar upp med en gång och tar över. Jag känner att jag behöver inte alltid vara stark utan kan luta mig mot honom.

Paret berättar att de länge velat arbeta tillsammans och att idén om att starta ett skönhetsföretag kom när Laila klagade på att hennes hår tagit så stor skada vid alla tv-inspelningar och behandlingar med olika produkter.

– Hon hade använt massa torrschampo och hårspray och så bara pajade hennes hår, säger Korosh.

– Jag fick använda löshår och kände att det verkligen hade brutits av. Och då sa Korosh att det kanske är hårprodukter vi ska göra, ”vi kan väl göra ett skönhetsmärke”, säger Laila.

Lailas dröm med Korosh

De kom snabbt fram till att miljöaspekten var viktig och att innehållet behövde ha hög kvalitet. Därför är alla Kolais produkter veganska, men varumärket skulle också vara lyxigt.

– Det skulle vara en high end-produkt, ha hög kvalitet och innehålla till exempel arganolja. Och sedan ville vi göra det glamoröst, för veganska produkter är annars inte kända för en lite glammigare look, säger Laila.

När paret ska sammanfatta året som gått lyfter båda fram femårsfirandet och lanseringen av skönhetsprodukterna. Och 2020 ser inte ut att bli lugnare.

– Dels vill vi få Kolai så stort som möjligt. Sedan kommer jag att lansera en möbelkollektion i februari som ska bli jättekul, säger Laila, som även lägger till att några tv-satsningar är på gång.

Korosh berättar också om en dröm som paret har, men som ser ut att få vänta.

– Vi har alltid drömt om att bygga ett hus, jag och Laila. Men det är en dröm än så länge. Just nu är det fullt fokus på Kolai och se till att det går bra, säger han.

Laila & Korsoh har lagt barnplanerna på is. Korosh säger att han är nöjd ändå och att han älskar Lailas två barn som sina egna. Bild: Peter KnutssonFoto: Copyright ©Peter Knutson All Rights Reserved. 0

Har du koll på vad som hände i nöjesvärlden 2019?

Vi ser tillbaka på bland annat Melodifestivalen, ASAP-rocky-fallet och ”Idol”.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.