Faksimil på uppslaget i tidningen Vanity Fair där Lady Gaga viker ut sig helt naken bredvid Tony Bennet - som målar av henne.
Faksimil på uppslaget i tidningen Vanity Fair där Lady Gaga viker ut sig helt naken bredvid Tony Bennet - som målar av henne.

Lady Gaga viker ut sig - helt naken jämte Tony Bennett

Publicerad
Uppdaterad
Här är Lady Gaga, 25 - helt naken.
Stjärnan viker ut sig i senaste Vanity Fair, och Tony Bennett målar av henne.
- Jag var väldigt blyg, säger Lady Gaga.
Nu har det senaste numret av ansedda magasinet Vanity Fair landat. Och det är minst sagt vågade bilder som världsstjärnan Lady Gaga har ställt upp på.
Stjärnan poserar helt naken bredvid Tony Bennett, 85. Bennett är i sin tur helt påklädd och står framför en målning av Lady Gaga naken som han själv gjort.

"Varför är jag naken?"

- Jag var väldigt blyg och tänkte "det här är Tony Bennett, varför är jag naken?", säger Lady Gaga enligt brittiska Mirror.
Fotografen Annie Leibovitz står bakom bilderna och Gaga pryder även omslaget, då i en extravagant röd kreation. På övriga bilder i tidningen bär Gaga självklart spektakulära outfits, såväl som i en tvättstuga som på New Yorks gator.

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Till Expressens startsida

Mest läst i dag