Lady Gaga. Foto: STELLA PICTURES
Lady Gaga.  Foto: STELLA PICTURES

Lady Gaga poserar naken i ny reklamkampanj

Publicerad
Uppdaterad
Lady Gaga, 24, är känd för sina kontroversiella kläder. Men den här gången är det vad hon inte har på sig som skapar uppmärksamhet.
Sångerskan poserar nämligen spritt språngande naken i en ny reklamkampanj.
Iförd endast ett par solglasögon, ett par skyhöga skor och med en skateboard under armen poserar popmonstret Lady Gaga i en reklamkampanj för skateboardmärket "Supreme". Huruvida det går att göra några tricks i utstyrseln är osannolikt, men desto säkrare är det att bilderna gett märket rejält med uppmärksamhet. Lady Gaga är en av världens mest kända artister.

Köttklänning

Förutom att ha gjort superhitarna Paparazzi och Bad Romance så är hon känd för sin udda klädstil. Bland annat kom hon till MTV-galan i en köttklänning. Fast den här gången var det vad hon inte hade på sig som skapade uppmärksamhet. I stället syns hon så som hon föddes - naken. Lady Gagas nya album "Born this way" planeras att släppas i maj i år.

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Till Expressens startsida

Mest läst i dag