Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Läckbergs nya ring - värd 112 000 kronor

Vi bevakar de största händelserna och sänder live varje dag.
Camilla Läckberg har en ny ring.
Foto: GUNNAR SEJBOLD/INSTAGRAM/LISA MATTISSON

Vigselringarna är borta.

I stället sitter en 112 000-kronors ring på Camilla Läckbergs långfinger.

På en bild på Instagram visar deckardrottningen upp sitt nya smycke.

– Finns inget att kommentera mer än att Camilla är väldigt glad över sin nya ring, säger Läckbergs presskontakt Christina Saliba via sms.

När Camilla Läckberg och Martin Melin meddelade på Twitter att de skulle skilja sig berättade de att det var en vänskaplig separation och att de skulle fortsätta att vara bästa vänner.

Att de fortfarande har en vänskaplig och skämtsam ton gentemot varandra märks bland annat på hur exmakarna fotsatt att prata med och om varandra på sociala medier.

Nyligen hyllade till exempel Martin Melin exfrun Camilla Läckberg på Instagram med det här meddelandet: "Det finns snälla människor, och så finns det SNÄLLA människor. Det här är en av de snällaste människorna jag känner. Så mån om sin omgivning och så generös med stöd och stöttning. Jag hoppas hennes omgivning känner detta och ger samma sak tillbaka till henne."

Tog av ringarana

Samtidigt som Martin Melin flyttade ut från parets gemensamma bostad tog de av sig vigselringarna och på tisdagen visade deckardrottningen upp handen på Instagram.

"Oh my God!!! Var är ringarana????", kommenterade Martin Melin då vigselringen saknades på ringfingret.

Och svaret från Läckberg lät inte dröja:

"Oh shit såååg du att jag tagit av mig dom nu??", skrev hon.

112 000-kronors ring

Men helt utan smycken var ändå inte Camilla Läckbergs vänsterhand. På långfingret glittrade en ring värd 112 000 kronor.

– Hon har köpt en ring till sig själv inget konstigt med det. Händer att kvinnor köper ringar, örhängen och smycken! Det är inte konstigare än så, säger Camilla Läckbergs presskontakt Christina Saliba via sms.

– Finns inget att kommentera mer än att Camilla är väldigt glad över sin nya ring.

Camilla Läckberg och Martin Melin gifte sig sommaren 2010. Paret har en gemensam son som föddes 2009 och två barn vardera sedan tidigare förhållanden.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.