Kylie Jenner på American Music Awards 2013. Foto: Stella pictures
Kylie Jenner på American Music Awards 2013.  Foto: Stella pictures

Kylie Jenner förklarar:  Därför klippte jag håret

Publicerad

Kylie Jenner har gjort en Britney Spears.

När "Keeping up with the Kardashians"-stjärnan kände att stressen blev för mycket skaffade hon sig en ny frisyr.

– Jag kände bara att jag behövde släppa taget, så jag klippte av mig håret, säger Kylie Jenner enligt Female First.

Kylie Jenner, 16, är Kim Kardashians, 33, halvsyster. Bägge systrarna blev kända genom sin medverkan i dokusåpan "Keeping up with the Kardashians".

För några dagar sedan lade Kylie upp en video på videosidan Keek.com, enligt Female First.

"Klippa det ännu kortare"

I videon berättar hon om anledningen till varför hon klippte håret.

– Jag kände bara att jag behövde släppa taget om en massa stress, så jag klippte av mig håret, säger Kylie Jenner i videon enligt Female First.

– I morgon ska jag klippa det ännu kortare. Jag ska göra det lite tunnare eftersom jag känner för det.

Kylies föräldrar, OS-medaljören Bruce Jenner och Kris Jenner, skilde sig förra året. Samtidigt separerade Kylies styvsyster Khloe Kardashian från sin make Lamar Odom.

Men 16-åringen är inte den första kändisen att låta lockarna falla när stressen blivit för tung.

Britney Spears, 32, upprörde flera fans genom att raka av sig allt hår 2007. Hon var då mitt uppe i den uppslitande skilsmässan från Kevin Federline, 35.

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Till Expressens startsida

Mest läst i dag