Kishti Tomita har gift sig i hemlighet

Vi bevakar de största händelserna och sänder live varje dag.
Kishti Tomita, 50, och Souleymane Toure, 30, har gift sig.
Foto: All Over Press

Efter celibatlivet - nu är Kishti Tomita gift.

Enligt folkbokföringen bor sångcoachen med 20 år yngre Souleymane Toure, som hon gift sig med i hemlighet.

Den tidigare "Idol"-jurymedlemmen Kishti Tomita, 50, levde för några år sedan i celibat efter att dejtandet gjort henne besviken, berättade hon för Klick:

– Nu vill jag inte såras mer, därför har jag dragit mig tillbaka och lever i celibat sedan ett år. Det är ett fridfullt beslut. Jag blev tvungen att backa för att inte förstöra min tro på kärlek.

Samtidigt berättade Kishti att hon sökte kärleken. Och nu har hon funnit den, åtminstone om man ska tro folkbokföringen. Sångcoachen bor nämligen på samma adress som Souleymore Toure, 30. De båda bor i Stockholm - och är dessutom skrivna som makar.

Paret dök också upp på Julgalan i Tele 2 Arena nyligen, tätt intill varandra på röda mattan.

Kishti Tomita var tidigare gift med japanen Takeji Tomita som är aikidolärare och bott i Sverige sedan 1969. Paret var gifta i 11 år innan separationen för sex år sedan.

Kishti Tomita har efter "Idol"-karriären fungerat som röstcoach åt bland andra Måns Zelmerlöw och för ryska Eurovisionbidraget 2011.

Expressen har sökt Kishti Tomita via hennes enda kontaktuppgift på officiella hemsidan.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.