Sambos. Kattis Ahlström och kärleken Magnus Larsson har tillsammans sex barn från tidigare förhållanden. Foto: Cornelia Nordström
Sambos. Kattis Ahlström och kärleken Magnus Larsson har tillsammans sex barn från tidigare förhållanden. Foto: Cornelia Nordström

Kattis Ahlström: "Inte jättelätt att leva med"

Publicerad

Kattis Ahlström och sambon Magnus har sex barn tillsammans.

I senaste numret av ToppHälsa berättar hon om hur svår hon är att leva med - och om kriserna som kan uppstå i en ihopslagen familj.

- Jag är inte jättelätt att leva med, säger Kattis i tidningen.

Kattis Ahlström, 45, berät- tar i senaste numret av ToppHälsa öppenhjärtigt om sitt familjeliv med kärleken Magnus.

De träffades första gången då båda hade förhållanden - men tog upp kontakten några år senare då Magnus påstod sig ha skrivit en artikel som han ville att Kattis skulle läsa.

- Vi mejlade ett bra tag. Sedan sågs vi. Sedan den gången har vi hängt ihop, säger Kattis Ahlström till ToppHälsa och förklarar att hon aldrig fått se den där påstådda artikeln.

Nu lever de som sambor.

- Jag är inte jättelätt att leva med. Jag har väldigt lite rutiner, väldigt lite vardag. Jag håller högt tempo. Det händer grejer hela tiden, säger Kattis.

"Fungerar bra"

Tillsammans har paret också sex barn från tidigare förhållanden, något som fungerar bra menar Kattis.

- Men så fort vi inte pratar tillräckligt klappar det ihop. Och blir det kris i en styvfamilj förstärks snabbt de gamla familjebanden, säger Kattis.

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Till Expressens startsida

Mest läst i dag